4. søndag i advent.

Ventetiden før jul, som også er forberedelsestid og forventningstid.
Fryse-tid, og opptatt-av-lys-tid.

Tid for å tenke på mat til flere enn oss selv, som fuglemat..
Nå som jeg går sykmeldt har jeg mer tid til å tenke på småfuglene, så de har fått mer enn de vakre julenekene. Tanken var at jeg skulle sitte på innsiden av vinduet og ta bilde av de søte små, men det er som tiden renner ut som sand kan renne ut mellom fingrene mine..

Likevel får jeg til litt innimellom, som å få gjort ferdig halvferdige strikkeplagg. Så endelig har Marius-jakken og Setesdalskofta til mine nærmeste blitt ferdig.

Jula skal feires sammen med tjukkeste slekt og familie. Jeg er heldig som skal få komme til dekket bord på selveste dagen, og på førstedag. De andre dagene er det ikke laget store planer, det viktigste er at vi har masse god mat i hus og at vi kommer til å ha godt med tid til hyggelig samvær.

Jeg kommer vel til å tilbringe noe tid på dette stykke vei mellom Oslo og Asker, der målene er viktigere enn selve veien.. Likevel prøver jeg å sette pris på vakkert desemberlys og god musikk på radioen.

– og så snakkes vi underveis gjennom jul- og nyttårshelg!

 

6
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in advent, carpe diem, familie, ferie and tagged , . Bookmark the permalink.

10 Responses to 4. søndag i advent.

 1. Lisens Lisens says:

  tenker masse på dg.
  klem

 2. naturglede naturglede says:

  Gir deg en tommel for koselig og positivt innlegg. Du har famnet gleden og forventningen til julen her synes jeg. Håper virkelig julen blir som du ønsker, med masse familiehygge og kanskje foto! 😉 Klem til deg på fjerde advent! :)

  • avatar carpediem says:

   Så hyggelig skrevet. :-) Jeg har prøvd å beskrive min desember og julefeiring. Godt å lese i dine ord at jg har fått formidlet det!

   Godklem til deg også!

 3. avatar Lilleyam says:

  Jeg ønsker deg og dine en riktig god jul :)

 4. avatar sissyfoss says:

  Jeg er på Bloghog når jeg er oppe om natten. Så når jeg er på bloggen din er det natt stort sett. I natt er det natten til julaften og du skriver jo om at du kan komme til forberedt bord og det er deg sikkert vel unt. Jeg ser at du også er sykepleier- så fra en sykepleier til en annen- God jul og godt nyttår til deg, carpediem,

  1

 5. Effjusikay Effjusikay says:

  Gledesklem fra Effy :)

  1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *