17 mai i Oslo sentrum

Garden_17mai

Det ble en så fin dag, 17. mai i år. Fri fra arbeid hadde jeg, det er jo ingen selvfølge i det yrket jeg har. Sola skinte, folk var i finstasen, og vi hadde det som mål å få med oss litt av barnetoget. Og det var akkurat det vi fikk til! Jeg tenker vi så 10-12 skoler, og det er akkurat passe.. så kom Kongens garde! Vi sto foran Stortinget, så vi fikk en feiende marsj! :-) Jeg blir alltid høytidsstemt av å høre korpsmusikk, og spesielt Gardemusikk!

Karl_Johan_17mai

Da Garden hadde gjort sitt kom det ridende politi som markerte slutten på barnetoget. Da fylles gatene på et øyeblikk og vi får litt mer plass til å bevege på oss! Mange marsjerte oppover etter politihestene i ren iver.

Speiling_17maiJeg er like fotogal på en 17 mai som på alle andre dager. Dette var et av de bildene jeg ble mest fornøyd med i år!

Blåser han en lang marsj i hele 17 mai, mon tro? 😉

 

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, fridag, glede, vår and tagged . Bookmark the permalink.

13 Responses to 17 mai i Oslo sentrum

 1. avatar Breiflabben says:

  Fint innlegg med en flott blankpusset tuba som det beste bildet ja :-)
  Korpsmusikken er ikke den samme lenger, men får man høre gardemusikken, så er det jo på det beste.
  Jeg feiret dagen i Gøteborg med mine døtre, barnebarn og tidligere kone. En herlig dag hvor vi gikk i tog, drakk bobler, var på Liseberg og avsluttet med et herlig femretters måltid. En kjempefin dag i “mangeogtyve” grader :-)

  • avatar carpediem says:

   Jeg er så heldig at jeg jobber i nærheten av Gardeleiren, så jeg kaller dem nesten litt mine.. 😉 Hører dem øve til 17 mai, og må stoppe opp for dem når de marsjerer bortover i gata her.

   Denne 17-mai-en var vel en av de beste på lenge, vel, -flabben? :-)

 2. avatar Jorunn says:

  Tommel opp for både tekst og bilder :-)

 3. naturglede naturglede says:

  Det tubabildet var supert! Herlig å feire dagen i sånt vær og kjempekoselig med et bloginnlegg fra deg igjen! Nyt våren! :)

 4. Effjusikay Effjusikay says:

  Likte tubaen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *