En påskehilsen, eller er det en Palmehelgs-hilsen?

Nå er det liksom påskeferie.. mange har tatt mer enn ti dagers ferie, og de har dratt til hytter eller til utlandet..

Jeg har et annet forhold til Påsken, etter at jeg ble ferdig på skoler og begynte å jobbe som sykepleier. Påsken er mer en høytid der jeg jobber, der jeg får ekstra betalt for de røde dagene. De kronene ekstra som gjør at det ser ut som om sykepleiere og pleiere får bedre lønn enn de gjør, fordi vi jobber når andre har fri..

Neida, dette innlegget skulle ikke handle om arbeidstid og lønn, men skulle være en hilsen til dere andre bloggere. Så skulle jeg fortelle om hvordan jeg nyter timene og dagene jeg har fri, innimellom arbeidsdagene i påsken. For det blir selvfølgelig gode middager, soltimer på terrassen, en hyggelig tur i vårlige Oslo med omegn.. og jeg nyter det!

Og på jobben; nå er jeg tilbake i hjemmetjenesten, der jeg trives veldig godt. :-) Jeg trives med å ringe på dørklokker og si “Hallo, her kommer hjemmetjenesten! Jeg kommer for å hjelpe deg!” Og nesten alltid er det en som setter pris på besøket. :-)

Mellom besøkene får jeg frisk luft i nesa, av og til en solstråle som når nesa mi, og jeg smiler.

Ha en fin påske, for det skal jeg ha! :-)

påskecollage

 

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to En påskehilsen, eller er det en Palmehelgs-hilsen?

 1. avatar Hilde says:

  Takk og i like måte Carpe :)

 2. naturglede naturglede says:

  Så koselig innlegg. :) Ja, vi nyter fridagene i påsken så forskjelling. Her har det vært middagsgjester i dag, litt sånn på sparket. Men hva gjør det om folk må flekke potetene selv og forsyne seg fra grytene på ovnen, når vi har det trivelig sammen rundt matbordet? Nå er oppvasken borte og kakene smakt på. Vi nyter påsken med alt vi har lyst til. De blir små turer, besøk av familie, ut på besøk, mat, gotteri, bøker, film og hygge. Akkurat sånn jeg ønsker det i et påskepyntet hus. Glad påske til deg og kos deg med jobben også! Klemsiklem fra meg :)

  • avatar carpediem says:

   Middag på sparket går fint, om ikke gjestene forventer for mye.. :-) Det er i grunnen de beste middagene når man improviserer!
   Jeg lurer på hvor jeg gjorde av påskepynten da jeg ryddet det bort i fjor.. Litt er likevel funnet med gul duk på bordet. Påsker begynner vel egentlig først på torsdag, så jeg har noen dager igjen å finne det på.. 😉

   • naturglede naturglede says:

    Når de får middag på den måten blir det som det blir. 😀 Vi hadde lammelår, men ikke alle er like begeistret for det, men med en haug medisterkaker ved siden av og gode kaker til kaffen smilte alle! :)
    Et herlig minne for meg i hvertfall. Her pynter jeg til palmesøndag, eller blir det for kort for meg. 😉 Jeg liker litt egg og kyllinger, påskeris og harer her og der. Gleder meg til å ta det fram år etter år. God påske til deg og dine! :)

Leave a Reply