For et år siden..

..datt jeg så lang jeg var, og brakk beinet på fem forskjellige steder..

Et-års-jubileet må jo markeres!

Nå er jeg på begge ben igjen, og er i full jobb. Jeg sliter med vondter både i ben, rygg og hofte. For selvfølgelig skal man få noen ekstra plager når man må sitte stille sånn omtrent i 8 måneder pga av at jeg ikke kunne belaste beinet!

I løpet av dette året har jeg gradvis kommet tilbake til jobb, bortsett fra det tilbakefallet da jeg datt på rumpa så det sang! Jeg har tenkt mye over valget jeg gjorde i fjor da jeg sluttet i hjemmesykepleien og begynte på sykehjem. Det ble feil. Vel tilbake i 100% jobb, og det er bare feil.. Jeg savner hjemmesykepleie, og nå håper jeg at jeg er tilbake på gamlejobben i løpet av mars. Jeg trenger å jobbe selvstendig, og få bruke meg selv 100% sånn jeg gjør i møte med brukerne som bor fremdeles hjemme. Der kan jeg utøve den sykepleien jeg vil og kan. Ja, vi løper beina av oss, og vi skulle hatt mer tid hos hver enkelt, men i forhold til hvordan det fungerer på et sykehjem pr i dag velger jeg heller et stort nøkkelknippe.

Jeg skal bli mormor igjen, og det strikkes. :-) Ikke før til sommeren, men da skal jo babytøyet være klart. Brukt babytøy vaskes og strykes og pakkes pent ned i en stor boks.

Så ja; dagene er travle! (Dette som en forklaring på lite blogging for tiden.. men jeg er innom og leser og kommenterer!)

 

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to For et år siden..

 1. naturglede naturglede says:

  Jammen godt du finner “din vei”! Ikke lett med knall og fall, eller jobb. For meg er det ett år siden min “seilas” i en dusj i Kenya. Jammen har det tatt tid å trene opp igjen, selv om det bare var muskler og sener. I sommer falt jeg av en hjemmelaget huske og i høst stupte jeg på magen i grusen. Det ble ryggvondt igjen begge gangene, men ikke så intenst som første gangen. Vi får trene på, så fikser vi nok det meste. Du har da vært så flink etter bruddet, så nå er det på tide at du får det gøy med både jobb, barnebarn og hjem. Gratulerer med nok en liten som skal komme. Livets dessert er flott. Klemsiklem til deg :)

  • avatar carpediem says:

   Så det er ikke bare meg som faller, altså. 😉 Det er en trøst!
   Heldig er du likevel at du ikke brakk noe, selv om det ble mye styr og smerter..
   Ja, vi får tro at dette året blir bedre enn ´13-året.. ´14 lyder bedre, ikke sant?

   Ja, jeg gleder meg til å bli bestemor igjen. Jeg føler jeg er velsignet! –<-@

 2. avatar sirenia says:

  Ikke alle endringer blir av det gode men da er det godt det går an å skifte :)
  Synes du har vært flink til å komme deg godt på føttene igjen, vondtene til tross.
  Barnebarn er sannelig en velsignelse, er full av forventning jeg også, Amalie kommer i mars.

Leave a Reply