monokront grått i grått

2014-02-13 11.46.43

 

Er det ikke kommet nok snø nå?

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to monokront grått i grått

 1. naturglede naturglede says:

  Hei du! Her hadde alt smeltet!!! 😉 Brått dalte det ned fem centimeter på ti minutter mens jeg var på handletur. Hjelp, for et føre det ble. Det var bare å kjøre som lusa på de såpeglatte veiene. Det gikk heldigvis bra. Måtte en tur til svigers med litt fra butikken. Han har brukket overarmen tidligere i vinter, så det er ikke så lett for dem. Nå fikk jeg tatt tre fluer i en smekk. Handlet, måket snø for dem og skravlet en hel det til kaffen. Glad jeg er trygt hjemme igen og her regner det nå! I går så vi sola en liten stund og det var som en herlig gave så lenge det varte. Men et vakkert bilde hadde du da av snøen. Ønsker deg en fin dag videre! :)

  • avatar carpediem says:

   her er det ikke tegn til snøsmelting, og det bare snør og snør og snør og snør.. og så snør det ennå litt til! Jo.. det har vært et par glimt av sol og blå himmel, men da var jeg jaggu meg på jobb! 😛

 2. Effjusikay Effjusikay says:

  Monokront men ikke monotont :) Du kan jo sende snøen hit, kanskje det hjelper på skogbrannfaren 😯 Vi har tørkerekord “hurra…”

 3. avatar cina says:

  Snø er jo kjempekoselig! Her trodde jeg det meste hadde smeltet bort, helt til jeg gikk til posten langs veien og oppdaget at sykkel- og gangstien var en solid halvmeter høyere enn veien. Men den er ikke god nok til å ake på, og det er nesten sørgelig 😉

 4. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Ett flott bilde, nesten som ett julekort jeg så en gang, synes slike snebilder er koselige å se på, sne er vakkert.. Men jeg vil ikke vasse i sne og snesørpe, derfor venter jeg på våren, inne.. :)
  I dag skinner solen hos meg og jeg håper at det tørkes opp og blir bart ute, jeg vil nemlig ut å gå i våren, kanskje tar jeg meg en tur til Tjøme der var det grønnt gress og bare veier.. :)
  Klem til deg.

 5. avatar Hilde says:

  For et flott bilde!

  Hos oss har bladene til markjordbærne alt begynt å komme.
  For noen kontraster :)

 6. avatar Hilde says:

  Vanligvis like utenfor Stavanger og noen ganger på Jæren (helger og slikt) :)

Leave a Reply