Hvis rumpa hadde vært av glass..

da hadde rumpa mi ha gått i tusen knassss!

Javisst har jeg greid å falle igjen, men denne gangen var det ikke på isen! Nå greide jeg det i den minste trappen jeg vet om, en trapp som skiller to nivåer i stua.. :(

Går på sokker inne, hvorfor skal ikke det det være greit, liksom? Har gjort det alltid, bortsett i de månedene jeg nå har “lært” å gå igjen med det vonde benet etter bruddet.

Nå er jeg så tøff igjen at jeg går på sokker, men det ble tatt opp til vurdering. Innesko med gummisåle. Skal prøve å huske å ta de på om morgenen og etter å ha sittet på sofaen uten sko, med beina liggende godt inn på putene. Da kan det jo ikke være sko på!

Rumpa, ja.. vurderte såvidt å gå til lege, men jeg har funnet ut at det helt sikkert ikke er noe brudd. Full følelse i begge ben, helt ut til tærne. Trykker på halebeinet, ingen tegn til skandale der! Men det vara vondt, ja!

Da jeg falt gikk slaget opp gjennom ryggraden og helt opp til hodet. Oj! Det føltes som om jeg fikk hjernerystelse nedenifra! Det svimlet, jeg så i kryss.. men etter ti minutter eller så greide jeg å krabbe meg til sofaen.. og der satt jeg/lå jeg resten av den dagen. Prøvde å reise meg opp, men det gjorde ordentlig vondt første dagen. Det var vanskelig å reise seg og sette seg.

Var spent på hvordan dette skulle bli neste dag, og javisst var det vondt! Tok meg sammen og kom meg til fysioterapeuten som sa at hvis jeg greide å reise meg og gå var det nok ikke andre skader enn bløtdelsskader og kanskje litt slåtte benknokler. Han ga meg skikkelig rumpemassasje og ønsket meg lykke til. “Du må ikke være så klumsete!” var det siste han sa. Takk for den! 😛 Hadde det vært så enkelt som å bare bestemme seg for det!

I dag var det ennå litt bedre, så dette kommer nok ikke til å ta så lang tid å bli bra igjen! Men jeg sier til meg selv; Ikke en gang til!

Vel.. jeg håper ihvertfall det!

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

28 Responses to Hvis rumpa hadde vært av glass..

 1. Effjusikay Effjusikay says:

  Ajjajjjjj men Carpe da 😯 Er det ikke det ene som nettopp er unnagjort så er det nesten det andre… jøie, du må ikke holde på sånn, jente!!!!

 2. avatar sirenia says:

  Du får sklisokker vet du, slike som er gummierte under :)
  Best å sikre det en kan Carpe!

 3. avatar cezi1971 says:

  Sånne hallingkast i trapper er en absolutt risikosport,Carpe..! Sko/snasne tøffler med gripesåle er tingen,vet jeg. :)
  ¤Du tåler sannelig en trøkk..¤
  “Du må ikke være så klumsete”..?! jeg vil tro trapper,sokker og isen har noe av skylden…!! 😉

  Ta godt vare på deg selv! :)

  • avatar carpediem says:

   Jeg har ihvertfall ingen planer om å fortsette med slike kast!!
   Snasne tøfler, ja.. vet du om noen merker/modeller som egner seg? Jeg har nå funnet fram seilsko som jeg nesten ikke har brukt. De har god gummisåle, så de får duge til de perfekte tøflene dukker opp!! 😉

   Det er noen kommentarer jeg godt kunne ha vært foruten, for etterpåklokskapen er den aller letteste, spesielt den du kan ha på vegne av andre!

 4. naturglede naturglede says:

  Au da, sokker inne er ikke lurt. Jeg fikk noen sånne med sklisikkert underlag, men de er jo så dumme om jeg tar bena opp i stolen. Motstand liksom. Her går det i en slags helsesko, for jeg har falt ned trappa vår litt for mange ganger. Med sko gjør jeg det ikke så ofte. Ødla hoftemuskelen min fordi jeg raste ned trappa en gang og hjelp så mange blåmerker jeg har hatt. Men ramler jeg ikke inne, så gjør jeg det visst ute. I sommer falt jeg av en huske??? og i høst snublet jeg på en stein så jeg landet på hendene og fikk blå håndledd. Men heldigvis brekker jeg sjelden noe, så da er jeg vel ikke benskjør! :) God bedring til deg med en trøsteklem :)

  • avatar carpediem says:

   Ja, det vil jeg tro, at sånne sokker “butter” når vi ikke vil at de skal gjøre det..

   Du høres litt ut som meg, med sånne fall.. de kommer når vi minst venter det!

   Tusen takk for trøsteklem, den varmer!

 5. avatar lenesim says:

  Huffoghuff! Halebinvondt er ordentlig vondt! Håper det går fort over for deg, du skal ikke ha noe mer sånn dette-ulykker nå vet du!

  Jeg brakk faktisk halebeinet en gang, jeg kræsja i en husvegg med en altfor stor sykkel (setet traff meg midt i halen!!). Det er rett og slett dritvondt!

  Gå en trygg vinter i møte, ute og inne, med brodder og antisklisokker :)

  • avatar carpediem says:

   jeg har gått rundt og trykket på halebeinet, jeg tror faktisk ikke at det er der det er vondest.. det er liksom på “sitteknutene” og musklene til og fra de knutene… 😛

   Jeg har kjøpt to sett pigger bare den siste uken! I tillegg har jeg fått tak i et slags klister for å forhindre skliing.. så da gjelds det bare at jeg har det tilgjengelig når jeg trenger det!

 6. avatar Jorunn says:

  Sklisokker eller sko/tøfler er nok tingen ja :-)
  Men du, hvorfor får jeg ikke gitt deg tommel?

  • avatar carpediem says:

   Jeg aner ikke hvorfor du ikke skal kunne gi meg tommel.. kan du ikke spørre Sjalle??

   Jeg må tenke meg om før jeg setter føttene mine under meg og skal gå, for å få på akkurat det jeg trenger å ha der for ikke å skli… jeg lurer på om jeg har tid til det??

   joda, jeg skal prøve!

 7. avatar Luringen says:

  Au! Håper det går fort over!

 8. avatar dragen says:

  Du kan sikkert få sånn rumpemassasje uten å ta rundkast på sokkelesten først… bare sånn at du vet det 😉

 9. avatar cina says:

  Du får skaffe antiskli-ullsokker. Tipp topp å vase rundt med hjemme! :)

 10. avatar Eva says:

  Endelig har jeg funnet bloggen din igjen Carpe! Masse god bedring med foten. Ikke moro å skade seg hjemme.. Har selv ramlet ned trappa, men det gikk heldigvis fint. Ha en fin 2 advent i dag og kos deg med juleforberedelser..

  • avatar carpediem says:

   Heii Eva! :-) Nå har jeg fått linket meg til bloggen din igjen, det er koselig!

   Det skal nok ta litt tid med denne rumpa mi, så det har ikke blitt så mange juleforberedelser ennå!

 11. Nå tar du det pent! Med både bein og rumper!

 12. avatar lilleva says:

  Håper rumpa di har det bedre nå! :)

 13. avatar mokkaen says:

  Å slå halebenet er kjempevondt! Du er da max uheldig også da :( God bedringklem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *