Jippi! :-)

Det går framover, på mange måter nå for tiden! Og da er det god grunn til å ta sats og rope et Jippi! :-)

Benet blir bedre, og jeg blir sterkere til å gå på den. At jeg kan fullbelaste gjør en kjempeforskjell! Nå går jeg godt med en krykke, og jeg får til også å gå uten krykker hvis jeg konsentrerer meg om hvert skritt. Er jeg sliten halter jeg mer, og da bruker jeg en av dem.

Jeg går ned i vekt! :-) Grete Roede-kurs på nettet gjør susen! Jeg fører inn alt jeg spiser i tabellene som er på internettsiden, og jeg får oppfølging av en nettveileder. Dette er internettversjonen, noe som passer meg som er halt og skakk.. Over tre kilo lettere, og nå ser jeg at det gir resultat med at buksa blir romslig og folk begynner å kommentere at jeg er tynnere. Det er morsomt! 😀

Jippi, for vi har bestilt sydentur igjen, og at jeg er frisk nok til å tro at dette kan bli godt og fint! For noen måneder siden ville det være for slitsomt for meg å gjennomføre en sånn tur. På et ben, liksom.. Men nå er jeg ved godt mot og tror det skal gå bra! Jeg har lett etter passet mitt de siste fire dagene, og det har vært frustrerende og ikke finne det. Borte vekk, som i en sekk.. Men i dag bestemte jeg meg for at jeg skulle melde det som tapt og bestille nytt hos Politiet. Så nå er også det gjort! Deilig! :-)

Hele “pass-historien” min kom opp hos politiet, og de kunne fortelle at jeg har mistet passet mitt to ganger før, så hvis det blir en fjerde gang kommer jeg til å få et pass med kortere varighet på. Neida, jeg planlegger ikke å miste det igjen, så jeg håper ikke det kommer til å skje! Har du hørt om andre som har fått en sånn beskjed om utsteding av pass? Sist gang jeg mistet passet var i 2004. Gangen før var i 1996 eller noe sånt. Det skjer ikke hvert år heller, akkurat… Jeg kan faktisk huske at jeg har lett ganske frenetisk etter det før og ikke funnet. Er jeg alene om slike utfordringer med å holde orden på hvor passer er?

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, ferie, gleder, helse, kosthold, Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Jippi! :-)

 1. Effjusikay Effjusikay says:

  Du må passe på, vettu 😆 Jeg har en sånn hjemmets mappe der jeg har ting og tang – vaksinasjonskort for dyrene, attester på dem og passet mitt, blant annet – så lenge jeg vet hvor den mappa er så vet jeg hvor passet er også 😉

  Og gratulerer med å være krykkefri!!!!!!

  1

  • avatar carpediem says:

   Jeg trodde jeg hadde kontroll, Effy.. men så var det sånn at våren ble litt annerledes enn det jeg hadde håpet på.. da mistet jeg liksom all kontroll der på hjemmebane. Nå begynner jeg å finne igjen en masse jeg trodde var borte for alltid..
   Men så var det det passet, da.. :/

   Ja, det er deilig å være krykkefri. Det åpner seg så mange muligheter igjen! :)

 2. naturglede naturglede says:

  Pass på passet, det koster å få nytt også. Jeg har ikke mistet mitt noen gang, for det legges på plass med en gang!!!!!!!!!!!!!!! Neida, jeg har også lett som en gal og funnet det bare noen minutter før det liksom var for sent. Det er dyrt med sånt nødpass. Så glad at du har det bedre. Synes du er super med alle dine hyggelig fremtidsplaner. Nå skal du se at du får deg både ny kroppsfasong og nye muskler etter hvert. Ha en fin kveld :)

  1

  • avatar carpediem says:

    Nødpass koster det samme som nytt pass. Nå ordner det seg heldigvis! Og skulle passet dukke opp før jeg skal hente det nye, leverer jeg det inn til destruksjon for det går ut til neste år uansett.
   Jeg trodde jeg hadde fast plass, men sist gang glapp det.. Nå skal kjæresten med superordensans få passe på passet når vi kommer hjem igjen. 😉 Det er den beste forsikringen, tror jeg!
   Det er deilig å merke at kroppen sakte går ned i størrelse, og morsomt er det at andre ser det også! 😀

 3. avatar Jorunn says:

  Så bra at du kan belaste beinet igjen, alt blir enklere da :-)

  Jeg har aldri hatt noe pass å passe på jeg :-) da kan jeg ikke miste det heller 😉
  God tur til syden når den tid kommer :-)

 4. avatar sirenia says:

  Fordelen med å være syk/skada,
  er at en setter så fryktelig mye større pris på å være frisk og rask :)
  Tross høsttegna i kroppen, forsøker jeg denne gangen å trosse de,
  har noen mål å nå :)

Leave a Reply