Nå har jeg laget ny webside

Jeg har tenkt på det lenge, og det er også lenge siden jeg opprettet navnet på domenet mitt. astridhoff.priv.no. De siste dagene har jeg puslet med den.

Svigerinnen min har laget for lenge siden Gode Helse Tips og hun har ment lenge at jeg også burde lage en egen side jeg også.. Hun har jo kapret et ordentlig fint domenenavn, og det går så det suser. :-) Flink er hun også, hun lager nå også videoer og legger på bloggen sin.

“Hva skal du med den?” spør kjæresten min. “Skal du tjene penger på den?” Tja, det blir nok ikke mer enn for hyggens skyld, hvis jeg ikke får til litt salg av bilder, da.. det har jeg hørt i mange år at mange vil nok kjøpe bildene mine.. det gjenstår å se, jeg tror at de fleste tar sine egne bilder nå for tiden!

Men hvis jeg kommer på en fantastisk forretningsidé en dag kommer jeg nok til å presentere den på denne siden.

Det er mange muligheter på www.one.com. Cloud å lagre filer på, lage nye mailadresser, lage ny blogg, webside, antivirusprogram. Sikkert mer som jeg ikke har oppdaget ennå også. Hva skal vi med alt dette, vi har jo så mange andre tilbud som blir dyttet på oss fra alle kanter. Dropbox, online, gmail, hotmail.. puh, ja, vi drukner! Så får vi ta noen valg underveis så får vi håpe at hver og en av oss blir lykkelige! 😉

Det er hyggelig om du stikker inn og ser på hvordan websiden min har blitt.

Klikk på bildet så kommer du dit. :-)

4
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in www. Bookmark the permalink.

14 Responses to Nå har jeg laget ny webside

 1. avatar cezi1971 says:

  Jeg liker siden din veldig godt,Carpe!
  Bildene dine er fotokunst. Jeg har to bilder fra en annen fotokunstner her fra bloggeland,og jeg leter etter flere skatter.. Jeg skal ta et dykk i ditt arkiv; finner helt gullkorn som jeg kan ha nummerert og signert på veggen her hjemme! :)

  1

 2. avatar Jorunn says:

  Du har en flott side som jeg sikkert kommer til å besøke flere ganger :-)
  Men du, når du lager link her på bloghog så må du gjøre slik at det åpner seg en ny side, kan jo ikke gå ut av bloghog veit du 😉

  Jeg sa jeg ikke skulle ha egen hjemmeside på en stund :-) det varte ikke lenge gitt 😉 jeg har allerede startet på en 😉 http://www.jorunn-henriksen.no/
  Den er under utvikling enda og antagelig så kommer jeg ikke til å lage flere sider, men ha kun den ene som må skrolles nedover for å leses :-)

 3. avatar carpediem says:

  Herlig, Jorunn! Da går det framover! :-)

 4. naturglede naturglede says:

  Gratulerer! Nå ser jeg at du har fiksen det med kommentarer også, så jeg får titte inom deg igjen! Lykke til! Men for all del, forsvinn ikke herfra da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😆

  1

  • avatar carpediem says:

   Det skal produseres mer der inne, da håper jeg det blir mer interessant å komme på besøk.. Nei, jeg har ikke tenkt å slutte her. :-)

 5. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Kjempefin side, og mange flotte bilder. Har ikke kommentert der enda, for jeg vil ta en tur oppom senere og se, lese mere først.
  Håper du fortsetter her på bloghog også..
  Det finnes bare EN Carpe. vet du..
  Klemmmmm. :)

  1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *