Litt om det ene og litt om det andre..

 

Noen lurer kanskje på hva jeg holder på med for tiden, siden jeg knapt har hatt noen blogginnlegg på aldri så lenge…

Godt er det å se at det er liv i Bloghog, jeg har jo lurt på skjebnen vår siden Sjalle sa på et tidspunkt at han skulle vurdere bloggportalens rett til liv.. Godt at det at det fremdeles er liv på Veikrysset! :-)

Jeg har hatt ferie og er på vei tilbake til litt jobbing i neste uke. Ferien ble forkortet fordi mor har vært dårlig, og hjelpen vi hadde engasjert inn endte på sykehus etter et uhell. Jeg  kom hjem, dermed er det to som humper rundt og prøver å hjelpe hverandre. Mor falt i mai og brakk både ben og overarm. I tillegg fikk hun en del andre plager så derfor fant vi ut at vi får prøve å hjelpe hverandre. Haltepink I og II får til ganske mye når vi slår oss sammen! 😉

Jeg bruker fortsatt ortose og går på to krykker, nemlig. I neste uke skal det tas nytt røntgenbilde av ankelen så får dommen komme som den må; får jeg slippe ortosen snart?? Jeg jobber 30%, sånn omtrent to dager i uken. Innimellom skal jeg trene og komme meg til fysioterapi. Så dagene går nå.. Et tankekors er det at jommen tar det mye tid å organisere livet som handicappet. Avtaler på sykehus skal ikke kræsje med jobb, og jommen skal jeg ikke til fastlege for sykemelding, og det må ikke kræsje med jobb og sykehus heller. Hold tunga rett i munnen og håp på velvilje fra den ene og den andre… jeg tror jeg har klart det nå, så lenge legen ikke blir forsinket, for eksempel! 😛

Deilig med godt sommervær, hva? Endelig kom varmen da ferien min nesten var over! :-)

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in glede, sommer and tagged , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Litt om det ene og litt om det andre..

 1. avatar Krokoline says:

  Heisann, Haltepink!

  Fryktelig uheldig med det uhellet ditt og at den foten din aldri skal bli skikkelig god igjen. Jeg skal krysse fingrene for at du får av ortosen snart :-) Men… hvordan får du til å jobbe når du hinker rundt på krykker? Har du fått tilrettelagte arbeidsoppgaver?

  Både du og moren din er visst to skikkelige ulykkeskråker :(

  Bloghog, ja. Jeg håper i alle fall at vi klarer å riste liv i bloggportalen igjen. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å få det til :-) Etter en lang bloggpause kjenner jeg virkelig behovet for å skrive av meg ting og å kunne blogge om ting uten å måtte tenke så utrolig nøye over hva jeg legger ut. Facebook har aldri helt passet meg og bloggen er litt mer min greie, tror jeg. Av en eller annen grunn slapper jeg i alle fall veldig godt av på bloggen for tida :-) Dessuten har jeg savnet vgb’erne så inn i hampen. Og det er jo her inne de fleste “gjenlevende” er 😉

  1

  • avatar carpediem says:

   Heii Krokoline! :-) Så hyggelig at du er tilbake! Ja, kan du skjønne at vi skulle være så uheldige begge to??

   Det er godt nytt at du er med videre på Bloghog!

 2. avatar Jorunn says:

  Så godt at du kommer deg tilbake i jobb igjen :-) Håper det går bedre med mor din også :-)

 3. Effjusikay Effjusikay says:

  Javel? Ut i jobb om enn ikke så mange prosenter du ønsker deg, det er jo stort, det – med tanke på hvor du var og er :-)

  Babysteps – det blir, det blir…

  • avatar carpediem says:

   Trodde jeg var født tålmodig, jeg.. men jommen skal man prøves! Jeg kjenner på det selv at jeg ikke greier mer enn 30, kanskje 40 prosent så lenge jeg ikke kan bruke høyrebenet mitt, og de krykkene er heeeeele tiden i veien! Nå legger jeg dem ikke pent fra meg mer, de lander der jeg finner det for godt å slippe dem… *dunk-rabalder* i bakken! 😉

   1

 4. avatar cezi1971 says:

  Det er kjempehyggelig å finne deg her inne igjen,Carpe! …Prakkent med den foten din; håper du kommer strekt tilbake ganske så snart. :)
  Ønsker din mor god bedring også,så klart.
  Det å være utenfor “det vanlige” er krevende saker,det er sikkert!
  Krykker er inntetninger man fort går lei.. ¤vil kaste langt avsted¤
  Ta med deg alle solstråler sommeren gir!
  Ha en trivelig helg. :)

  • avatar carpediem says:

   Cezi!! :-) Like hyggelig er det å se deg her også!

   Jeg vet du gikk på krykker.. men nå slår jeg deg snart i antall uker og måneder, tror jeg..

   Å ja, sommern gjør godt når den endelig kommer! 😉

 5. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Carpe.. :) Så godt å se at du er tilbake både på bloghog og i jobb selv om det går sakte, så går det jo fremover vet du. :)
  Ønsker god bedring til din mor og deg, og så fint at dere kan hjelpe hverandre.. :)
  Håper du får mange gode varme dager framover og kan kose deg resten av sommeren,
  og at du snart kan kaste krykkene dit peppern gror.. :O)
  Varm Sommerklem fra meg. :)

  • avatar carpediem says:

   Det er vanskelig å se framgangen selv, så sakte går det.. Jeg fikk igjen beskjed om å fortsette med ortose og være forsiktig med belastningen. Tilhelingen vil være på et år, først da vil de konkludere hvordan dette har gått. I mellomtiden får jeg humpe rundt med krykker….

   Godklem til deg også!

 6. avatar greenhorn says:

  Med alderen kommer plagene. Jeg for min del har begynt med aa hoppe over bursdagene, i haap om at det kan bedre tilvaerelsen..

  2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *