– var til første time hos fysioterapeut denne uka –

Var spent på hva han ville si når han så fruen med dette benet. Nå har jeg sittet så lenge stille at jeg har vel ikke noe mer muskler i det i det hele tatt…

Fysioterapeuten bruker god tid til meg og ser på benet, leser epikriser og ser på bilder av metallet inne i benet, og sier trøstende at han har god erfaring med ankelbrudd. Noen har kommet seg på ski igjen og har gode nok ben til å gå lange turer… så da er det håp, da! :)

Jeg forteller om vondter her og vonder der; jeg har vondt i venstre hofte og høyre skulder. Det henger sammen, forteller han. Jeg vet jo det, belastninger blir det jo når jeg må hinke på krykker! “Jeg skal se på det,” sier han.

Vi snakker om svimmelheten min også, og når jeg kommer inn på at det kanskje er krystallsyken, forteller han at han kjenner til dette godt, og at han vet hva som skal til for å behandle det. :) Så han skal også ta tak i dette og hjelpe meg. “Det blir vel dyrt” sier jeg, men han sier at han vil se på meg som en helhet og se på alt dette som en følge av bruddet. Og det betyr at jeg får gratis fysioterapi etterfølgende operasjonen og bruddet.

Dette er den beste nyheten jeg har fått på lenge. Hurra! :) 

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, glede, helse, tanker and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to – var til første time hos fysioterapeut denne uka –

 1. Effjusikay Effjusikay says:

  Jøss, et normalt tenkende hue i helsenorge… HOLD PÅ HAM 😆

  1

 2. ertaberta2 ertaberta2 says:

  ååå Nå ble jeg glad på dine vegne, så fantastisk å høre. 😀
  Og så godt at det fremdeles finnes Leger og fysioteraputer som kan sine saker.. 😉

 3. avatar sirenia says:

  Godt å høre at det finnes gode folk i helsevesenet som kan tenke helhet :)
  Godt at det er gratis også, det koster å være sjuk.
  Du skal se at dette blir så bra så!

 4. avatar argus37 says:

  Så bra! Da trenger du bare et par måneder til før du er ‘fit for fight’?

  • avatar carpediem says:

   HEII Argus! Så hyggelig å se deg her igjen! 😀

   Jeg håper du har rett i at det er et par måneder til.. jeg humper altså fremdeles rundt på krykker og skal ikke belaste mer enn til smertegrense..

   Hvordan går det med deg??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *