Sakte går det framover…

Jeg har vært på luftetur. Helt til Holmsbu i Hurum. Det var en fin søndag!

På torsdag i forrige uke fikk jeg fjernet skruen, og jeg får lov til å la være ortosen som har pakket inn benet mitt. Hele meg ble lettere og jeg kom bedre i balanse. Det er deilig! Men jeg får fremdeles ikke belaste benet mer enn 15-20 kilo, og det er ikke spesielt mye.. Så jeg humper fremdeles rundt på krykker og er 100% sykemeldt. Dagene er alt for like, bortsett fra når jeg blir luftet av kjæresten!

Vel.. jeg har dristet meg utenfor veggene her jeg bor, og jeg prøver å gå en liten hinketur daglig. På denne måten håper jeg at jeg skal komme meg raskere tilbake på jobb, en gang i mai… kanskje..

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in glede, helg, helse and tagged . Bookmark the permalink.

7 Responses to Sakte går det framover…

 1. Effjusikay Effjusikay says:

  Og det beste av alt er at asfalt nå er asfalt, uten sånne skumle isfeller 😉
  Gro pent, Carpe!

  1

 2. avatar sirenia says:

  Begynner tålmodigheten å ta slutt? :)
  Synes du har takla det flott jeg!
  Fortsatt god bedring og ta vare på deg selv :)

  • avatar carpediem says:

   Hei Sirenia! Ja, nå er jeg passe lei av sofasitting, tvtitting og strikking!!! 😛 Jeg er ikke inspirert til blogging når jeg opplever så lite.. vel vel, det var klagingen for i kveld! Tusen takk, jeg tar i mot!

 3. naturglede naturglede says:

  Så bra du tripper litt rundt da! 😉 Skjønner godt at dette ikke er gøy. Holmsbu er fint da. Bra du får deg noen lufteturer med bil også. 😀
  Nå har du jo god tid til å se over bildene dine og kose deg. Men jeg skjønner jo at det ikke er det du drømmer om nå. Ønsker deg fortsatt god bedring og det var veldig hyggelig å se et innlegg fra deg. Klemsiklem 😀

  • avatar carpediem says:

   Det ER bra, utviklingen, og at jeg har mulighetene til det jeg kan. Bildefilene, ja.. de har jeg holdt på med i mange omganger, men jeg er liksom ferdig med en del av de bildemappene nå.. jeg vil ut og oppleve NYTT!!
   Kose, du.. ikke får jeg til å bake, lage gode middager, ikke får jeg handlet slik jeg vil.. jeg greier ikke bære en kaffekopp inn i stua en gang! Så frokost blir spist på kjøkkenet sittende på en kjøkkenstol.. (dette strider litt imot mine prinsipper å klage, men må få det litt ut også! )
   Nå skal jeg se på vårbilder, tenker jeg… 😉

   • naturglede naturglede says:

    Du har lov til å ha en og annen “Denstoresynessyndpåcarpedagen” når du er i en sånn situasjon. Ingenting blir jo som du verken vil eller som det pleier. Synes du er tålmodig jeg. Hvordan jeg hadde taklet det aner jeg ikke. Men jeg vet jo hvordan noen dager kan være bedrøvelige selv om jeg aldri har hatt det sånn som deg nå. 😉

    Her summer biene i krokusen og en og annen sommerfugl titter innom også, men de er fryktelig vanskelige å fotografere på denne tiden av året. Jeg “står litt vakt” innimellom med kameraet. 😀

Leave a Reply