Oppdatering fra sofakroken

Det er ikke så mye som skjer på mine trakter for tiden.. Jeg får tatt alt for få bilder når jeg går med begge hendene på krykkene. Jeg blir kjørt litt rundt i helgene. Nå sist lørdag var jeg på Villmarksmessen i rullestol. Det er rart å være “handicappet” og bli kjørt rundt.. Plutselig er jeg på høyde med barn og store hunder, og bakendene til veldig mange mennesker! 😉
Benet som er brukket på fem steder er mindre vond. Det er nå gått 8 uker. Fremdeles skal jeg ikke belaste mer enn touchbelastning. Gleder meg til at skruen skal ut 18 april slik at jeg får lov til å belaste litt mer..
Jobbing er fremdeles veldig langt unna, så de største utfordringene i hverdagene er personlig hygiene, påkledning, måltider og så mye aktivitet som mulig med det brukne benet. Fremdeles er det vondt.. prøvde i natt uten smertestillende. Det ble lite soving. Urolig.. prøvde å finne stillinger der jeg ikke hadde det vondt. Det var ikke noe lurt!

Så da er høydepunktene i hverdagen en telefonsamtale, kontrolltimene på sykehus og lege, oppfølging fra lederen min på jobben jeg skulle ha begynt på…

Ellers går tiden med strikketøy, en god bok, tv og laptop…

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in tanker and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Oppdatering fra sofakroken

 1. avatar Effjusikay says:

  Å du og du 😯 Men det er framgang, det er det 😀 og så blir du kanskje ferdig med julegavene i år? 😆

 2. naturglede naturglede says:

  Føler med deg! Det kan ikke være lett dette her. Men jammen lærer du masse også. Sikkert rart å bli behandlet som handikappet når du vet at dette ikke er noe varig. Sånt får livet litt i perspektiv. Nå er det ikke mange dager til du skal fikse skruer så får vi se. Stor klem fra meg og “stå på” der du sitter 😆

 3. avatar Hilde says:

  Høres ut som det går sakte men sikkert fremover og det er jo godt :)
  Sikkert fristende å skynde på, men kanskje lurt å bare ta tiden som skal til for at alt skal helse best mulig? Men, det er vel bedre å ta smertestillende om du ikke får sove pga smerter? Ja, for de kreftene vi samler mens vi sover kommer jo godt med :)

  • avatar carpediem says:

   det GÅR sakte framover.. og jeg synes jeg er veldig tålmodig.. mener jeg gjør hva leger og fysioterapeuter mener jeg skal gjøre. Så får jeg tro at det blir så bra som det kan bli… 😛

 4. avatar solveig50 says:

  Det går vel i rykk og napp når man sitter slik i “rumpehøyde”. Så får man et annet perspektiv på tilværelsen, på godt og vondt. Bra du har håndarbeid og slikt å gripe til, når dagene faller lange.
  God bedring fortsatt!

Leave a Reply