Min hemmelighet..

De fleste av dere vet vel at jeg strikker. Det er en hobby jeg har hatt så lenge jeg kan huske.. Ikke er det rart at strikkepinnene går nå som jeg sitter med brukket ben. Over ser du en barnejakke i str 1 år som jeg har strikket uten mønster. Godt er det å strikke småplagg når man sitter sånn litt halvsyk og må legge pinnene bort for å ta mer smertestillende.

I forbindelse med at jeg nå er mer handicappet, har sønnen min og jeg byttet soverom. Da kom hemmeligheten min fram i lyset.. Barna skulle rydde ut meg og og ham inn. Da dukket det opp en STOOOOOR pose med garn fram!

 

I tillegg, kunne de fortelle, så hadde jeg flere poser med garn i tillegg!

Barna har vel egentlig visst det, så veldig sjokkerte ble de ikke..

Jeg har flyttet flere ganger, så jeg har jo samlet garnene mine før, derfor den store IKEA-bagen som er fylt til randen.. Det er rester etter tidligere prosjekter, garn som er kjøpt på impuls, og aller mest garn kjøpt på tilbud! Jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle kjøpe nytt garn før jeg hadde strikket meg gjennom det meste av garnet.

 

Men.. så var det sånn at i januar.. da ble jeg veldig klar over at det var tilbud på garn.. I tillegg har jeg jo de to skjønne barnebarna mine som virkelig trenger ullplagg! Klart jeg måtte ha nytt garn!! Ikke sant? 😉

 

Så derfor måtte jeg bare! Jeg måtte bare kjøpe mer garn! Så nå er det topp på den store posen, og jeg tror jeg har garn helt fram til jeg blir pensjonist, minst!

Bonusen med å ha litt ekstra tid i sofaen og haugen med garn rundt meg, er at jeg også finner gamle strikkeprosjekt. De blir som nye! Så nå gjør jeg ferdig noen prosjekter som har ligget i årevis! :-)

Så nå er du også innvidd i min hemmelighet! 

 

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in glede, håndarbeide, strikking, tanker and tagged , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Min hemmelighet..

 1. avatar Tamina says:

  OJ!!!! Jeg har også en hemmelighet, som ligner litt på din, bare at min er en haug med papir i ulike farger, mønster og tykkelser, klistremerker, glansbilder og annet stash til scrapbooking og kort-laging.
  Så nå vet du det!
  Håper du har det mye bedre nå, og at du ser framgang, både med tanke på foten og på strikkeprosjektene dine.
  Klem fra Tamina

  • avatar carpediem says:

   Hei Tamina! men du lager noe av alt pappen og mønstrene og glanspapirene, vel?
   hihi, .. noen slike hemmeligheter må vi få lov til å ha!
   Det tar veldig lang tid med dette benet.. jeg prøves skikkelig!

 2. naturglede naturglede says:

  Tror neppe du har garn så lenge, så flink som du er til å strikke. Men du inspirerer. Kanskje jeg skulle fortsette på mitt strikketøy i påsken? Det blir ett eller annet i grå ull. Jeg strikker på rundpinne så det kan bli en pute, et skjerf, en genser eller noe sånt! Jeg bare la opp noen masker for å ha et håndarbeide i vinter, men jeg har da ikke strikket siden jul? Klemsiklem i kvelden :)

  • avatar carpediem says:

   Så bra at jeg inspirerer, da! Ja, finn fram strikketøyet ditt, det egner seg godt å strikke til en tv-stund eller til deilig musikk i stua…

   Gog påske videre, og godklem tilbake til deg!

 3. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Så herlig en hemmelighet,da. :) Så mykt og fargerik, tenker meg at du koser deg med alle de myke nøstene rundt deg i sofakroken… Flink er du også og tryller fram det ene plagget etter det andre av fine babyplagg. Heldige småtasser som har slik flink bestemor. :)
  Kos deg i påsken med nøster og pinner, og vi vil gjerne se mere av dine kreasjoner.. :)
  God varm påskeklem til deg. og
  fortsatt god bedring.

  • avatar carpediem says:

   det er galskap å ta alt garnet opp i sofaen, så jeg får ta tak i litt av gangen.. innimellom leser jeg, ser på tv og holder på på laptopen, så fingrene hviler lite..

   Skulle ha sett barnebarna mere.. jeg får se om jeg får sendt en vårpakke bortover til Stockholm!

   Påskeklem til deg også!

 4. Lisens Lisens says:

  Nå ler jeg.
  Hvorfor skulle det være hemmelighet?
  Min armer tillater ikke at jeg strikker lenger, men ja jeg har garn i boden enda :)
  Strikk i vei du.

Leave a Reply