Endelig tilbake hos kjæresten!

Jeg turte det. Å si ja til å bli med til kjæresten. Bort fra den trygge sofaen, den korte veien mellom seng, sofa og bad der hjemme. Med brukket ben er området jeg greier å bevege meg på begrenset!

Jeg ble hentet i går, med god støtte ut til bilen. Det gikk bra med krykker med pigger på å komme seg ut og inn av bilen. Den største utfordringen visste jeg å komme opp trappetrinnene både inn og opp til andre etasje. I tillegg er det trinn mellom kjøkken/spisestueareal og stuen her. Så nå må jeg bli tryggere til å gå med krykker i trapper!

Den lange trappen forserte jeg med å skli på rumpa, både opp og ned. Med fot- og arm-arbeid kom jeg meg opp, nedover var det nesten bare å skli!

Det deiligste var badet jeg fikk i går.. litt skeptisk var jeg til det også. Hvordan skulle jeg komme meg inn og ut? Det er ikke handicaptilpasset med håndtak noen steder…  En optimistisk kjæreste med teorier om oppdrift i vann og tidligere erfaring fra han selv hadde ryggplager greide å overtale meg. Det gikk bra! det var godt å ligge “til bløt” og få renset den skadde foten og leggen. Det var veldig godt! :)

Jeg blir oppvartet med det meste.. jeg blir skikkelig bortskjemt! Så da kommer jeg nok til å ta neste helg her også, og sikkert det meste av påsken… Da er det lagt planer for påsken! 😉

 

 

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Endelig tilbake hos kjæresten!

 1. Effjusikay Effjusikay says:

  Og så kommer du til å få en veldig spenstig rumpe av å forsere trappene på den måten 😀

 2. avatar Breiflabben says:

  Mmmm rumper. Klassnaya pupka 😉

 3. avatar eMTe says:

  til:Breiflabben
  Nysgjerrig som eg er googla eg det ( sjølv om eg hadde ein mistanke frå før :)) og denne kom opp :
  Rumpen din ser bra ut i den buksen | MadDam | Et bloggkollektiv

  9. mai 2012 … I Russland sier de “klassnaya pupka” om ei flott rumpe, og jeg skal fortelle deg at
  det er noen ja. Vær stolt av rumpa di du :-). jamen neimen …
  maddam.no/2012/05/rumpen-din-ser-bra-ut-i-den-buksen/

  ….og kven likar ikkje å få eit slikt komliment ? :)

  1

Leave a Reply