.. jeg kjeder meg!

Jeg er hjemme igjen etter tre uker på rehabilitering. Det skulle være så godt å være hjemme og sette eget tempo på dagen og gjøre akkurat det jeg har lyst til.. 

Men – det fungerer ikke helt sånn. Jeg kommer meg jo ikke rundt, jeg går dårlig på disse krykkene, og tiden går fryktelig langsomt! Her skal jeg sitte ukesvis før jeg får ut skruen av ankelen. Først da får jeg lov til å tenke på å belaste foten. Hinkende på et ben kommer jeg ikke langt…

I dag har jeg sett på tv, gått noen turer rundt i stua, strikket, vært litt på nett, sovet litt.. spist masse frukt, og spist frokost med sønnen. Hyggelig at han laget frokost til meg! :)

Jeg har funnet en bok jeg vil lese, men jeg kommer ikke i gang. Jeg kan sikkert gjøre mange andre ting.. men hva? Jeg mottar gjerne gode forslag til en enbent haltepink som er bundet til stueaktiviteter!

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

27 Responses to .. jeg kjeder meg!

 1. avatar sirenia says:

  Det er sunt å kjede seg, har jeg hørt,
  for da må en finne på noe meningsfullt helt av seg selv :)
  Å være glad i å lese og ha langsomme dager,
  er veeeldig godt å lære seg Carpe 😉
  De kommer enten vi vil eller ikke.
  Hva med lydbok?

  • avatar carpediem says:

   Dette skal såvisst bli en øvelse for meg, Sirenia!!

   Jeg begynte på “Hundreåringen som krøp ut av vinduet” på rehabiliteringen, skal nok lese den ferdig, men foreløpig har jeg ikke fått åpnet opp den kofferten ennå….

  • avatar carpediem says:

   Dette skal såvisst bli en øvelse for meg, Sirenia!!

   Jeg begynte på “Hundreåringen som krøp ut av vinduet” på rehabiliteringen, skal nok lese den ferdig, men foreløpig har jeg ikke fått åpnet opp den kofferten ennå….

 2. avatar Kimzona says:

  Hmmm. Hva med å finne en hobby? Eller sette deg ned å redigere og sortere alle bildene dine? Håndarbeid av noe slag?

 3. Effjusikay Effjusikay says:

  Puslespill på 10 000 biter? Liker du å male da? Male på glass kanskje… eller få makkeren til å kjøpe en sånn tannlegeborr så kan du gravere på glass? Begynne å male påskeegg? Ta macro-bilder og leke litt med abstrakt fotokunst? Synd det ikke er så lenge siden du har rydda i fotomappene dine 😉 men jeg skjønner godt frustrasjonen… og jeg er ikke så intens på wf for tia siden det er mye å skrive…
  DU KAN SKRIVE PÅSKEKRIM! Ja 😀

 4. avatar Breiflabben says:

  Det blir lange dager ja?
  Det er tøfft når du ikke kan belaste foten noe, det blir fort kjedelig på nettet og arbeid med laptoppen. Finn deg noen riktig gode bøker, noen store mursteiner som er både spennende og interessante.
  Viktig å holde foten i bevegelse og belaste den så mye som du kan, for musklene forsvinner og det blir mye trening å ta igjen.
  Slenger bare på en masse med god bedring jeg Carpe. Det er ikke så mye annet jeg kan gjøre :-)

  • avatar carpediem says:

   Hei Breiflabben. :) Lese bok, ja.. det som er så synd er at ingenting engasjerer meg nok til at jeg ikke blir helt tung i øyelokkene…
   Jeg prøver å følge opp det de sa på rehabiliteringssenteret jeg var på; bevegelse i alle ledd, mange repetisjoner, parallelle øvelser for begge bena, osv.. øvelser for øvre del av kroppen. Fikk med en strikk jeg skal lage motstand med. Det er bare så mye lettere å trene når man er sammen med noen. Her er jeg alene om det.. jeg får bare prøve å ta meg selv i nakken og ta meg sammen!
   Tusen takk for hyggelig hilsen! :)

 5. avatar Lilleyam says:

  Hva med å by inn en eller flere på besøk? det bruker å hjelpe meg når alt annet er “kjedelig”.

  Uansett hva du finner på eller ikke, så ønsker jeg deg god og rask bedring.

  Fortsett å øve på krykkene, så blir du litt mer mobil etterhvert :)

  Ha en super torsdag!!! :)

 6. avatar eMTe says:

  Først av alt,- God bedring :)

  Når dagane ligg der blanke, med sine begrensningar, ja då er det ikkje så enkelt å fylle dei med noko meiningsfullt. Det vert litt overveldande.
  Mitt tips er at du finn ei eller to strikkeoppskrifter på nett, noko fint som kan passe to søte små til sommaren. Så sender du ein lakei til ein butikk, om du ikkje bestiller på nett, som kan ta med heim tråd i sommarlege fargar saman med vårlege tulipaner. Vips så går litt av døgnets 24 timar :)

  Marieklem

  2

  • avatar carpediem says:

   Hei Emte! Tusen takk! :)

   Det er pussig, men bare to uker før jeg falt gikk jeg bananas i noen garnsalg, så garn har jeg nok.. prøver å disiplinere meg slik at jeg ikke begynner for mange prosjekter samtidig, slik at jeg blir ferdig med et av gangen.. jeg greier det nesten! Men det er kanskje ikke det mest inspirerende måten å jobbe nå.. kanskje legger jeg unna det som er kjedeligst og begynner på noe annet.. 😉

   Tulipaner skal jeg bestille, det savner jeg her! 😀

 7. naturglede naturglede says:

  Velkommen hjem!!!!! :)
  Ikke lett det der. 😀 Man sier at når man er på sykehuset lengter man hjem og tror man skal klare det utrolige. Så dumper man ned i stolen da og all energi er borte. Jeg tror det der er ganske så naturlig. :) Du har fått mange fine tips her da!

  Men hva med å begynne å male akvarell og bruke bildene dine som inspirasjon. Strikketøyet kommer nok snart i gang, bare du får vendt deg til at sånn er det nå. Slapp av og hvil deg også, spar krefter for snart er du i farten igjen. Håper du klarer å nyte våren på utsiden av ditt vindu etterhvert. Da kan du jo få deg en haug med friske fregner på nesen! :)

  1

  • avatar carpediem says:

   Du.. akkurat der har du helt rett.. det var en stor overgang å komme hjem!

   Akvarellfargene er framme… du kjenner meg mere enn jeg trodde! 😉

   Jeg håper jeg kommer meg ut på en forsvarlig måte når det begynner å smelte på utsiden av veggene her….

 8. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Godt å lese at du har kommet deg hjem, i begynnelsen blir det nok kjedelig og ensformig å hinke rundt på ett bein, men du må bruke tiden på denne nye situasjonen. hvile benet mye, nå..
  hmmm.
  Kanskje du kan starte en sy og strikkeklubb, der hver og en tar med seg noe å spise/drikke.. så slipper du å styre med det. ?
  Ellers så har du fått mange gode tips, og ideer..
  og så går jo tiden fort avgårde utover mot vår, deilig å sitte å kose seg i solveggen…
  God bedring til deg, og en varm tenker på deg klemm. :)

  • avatar carpediem says:

   Jeg skal se hvem jeg greier å lokke opp hit.. bor litt utenfor allfarvei.. det ville være fint å ha noen å skravle med! :) Koselig at du kom innom bloghog og meg, Erta-Berta! Håper du har det bedre nå og at du venner deg til ny adresse igjen!

   klem!

Leave a Reply