Hjemreise er bestemt til i morgen.

I helgen var jeg en tur hjem. Jeg ble hentet og kjørt og godt hjulpet inn til inngangsdøren. Krykker i hendene, og jeg humpet inn på kjøkkenet jeg forlot den 11. februar. Endelig var jeg hjemme igjen! :)

Det var plundrete enkelte ting, som å hinke opp to trinn til stua uten annet å holde i enn to krykker.. jeg kjenner at jeg er redd for å falle! Så fant jeg ut at jeg kunne sette meg og rulle meg over på fire.. Men hvordan skulle jeg komme meg opp i stående igjen? Jeg fant en løsning, men den beste blir at jeg får et håndtak der ved de to trinnene. Og det er nok på plass til jeg er hjemme i morgen kveld!

Inn på badet kom jeg meg også, selv om terskelen var litt høy. Et konsentrert hopp førte meg over!  Der inne har jeg håndkleholdere som fungerer om håndtak. Toalettbesøket gitt helt greit! :) Det eneste jeg ikke har forsøkt er å komme inn og ut av dusjen, men det trenger jeg jo ikke gjøre hver dag heller, da.. klut, såpe og vann holder en stund!

Vel tilbake på Godthaab kjenner jeg på at det er jo hjemme jeg hører til, ikke her, selv om en del ting er enklere her.  Så nå har jeg bestemt meg. I morgen pakker jeg sammen og reiser hjem. En ny epoke begynner, og jeg kjenner at det er riktig og godt! :)

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in helse, tanker. Bookmark the permalink.

6 Responses to Hjemreise er bestemt til i morgen.

 1. Effjusikay Effjusikay says:

  Ah, det var godt å lese! Du går jo mye mer mot lysere tider enn vi som bare kaver med 40 cm snø på en dag 😀 Syns du har vært tapper og sterk jeg, selv om du sier at du ikke har hatt noe valg. Man kan alltids sette seg og sutre, også. Og DET er ikke deg, nei 😀

  • avatar carpediem says:

    Vel hjemme nå, ja.. selv om det lysner om morgenen og at snøen smelter kommer jeg meg foreløpig lite rundt.. til og med turen til bad og kjøkken er foreløpig en ekspedisjon! Krykkegåing når man går med ortose er en balansekunst, for kroppen er ikke i symmetri. Vel.. jeg får det jo til, bare jeg tar tiden til hjelp!

   Koselig at du synes jeg er positiv! :)

 2. naturglede naturglede says:

  Så flott! Du har vilje og pågangsmot, så du fikser det nok. Lykke til og nyt den gode følelsen av å være hjemme igjen. Jeg heier på deg :)

 3. Lisens Lisens says:

  Du er vel hjemme nå da.
  Velkommen ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *