Ja, hva skjer med en bloghoger?

Jeg er vel en av dem som nesten ikke er her lenger..

Hvorfor, har jeg lurt på selv.. Jeg har prøvd å forklare det for meg selv de siste ukene, og for dere.. at det skjer så mye annet, som jul og besøk av familie, bytte av jobb og at jeg snart skal komme tilbake sterkere.. Og jeg HAR det som intensjon hele tiden, men.. så skjer det at jeg “heftes” på veien inn hit. Jeg skal bare sjekke Facebook, mail og Google+ før jeg skal inn på Bloghog. Innen jeg har rukket å komme hit har jeg brukt opp tiden på nett og på pc. Samtidig sitter jeg og ser på tv, og i tillegg strikker jeg mer igjen.. *kremt*

En annen ting .. da bloghog oppgraderte en gang i høst, da fikk jeg tekniske utfordringer i forhold til å laste opp bilder, av en eller annen grunn.. det er vel noe jeg ikke har skjønt, kanskje? Da gikk lufta litt ut av meg og jeg har gitt opp å finne ut av det.. Beklager! Da ble det lettere å legge ut bilder andre steder! :(

Derfor har jeg mest vært her og kommentert og lest.. for det skal sies; jeg har vært jevnlig innom!

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in blogg and tagged , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Ja, hva skjer med en bloghoger?

 1. Effjusikay Effjusikay says:

  Jeg er også innom her og der, man har liksom sin faste rute men jeg har bloggen på et av de første punktene 😀 Men hva slags problemer fikk du med bildene? 😯 Ikke at jeg skjønner så mye at jeg kan hjelpe, men noen må da vel kunne hjelpe, vel? Jeg forminsker alltid før jeg legger ut, så sparer jeg visst plass, innbilder jeg meg 😆

  • avatar carpediem says:

   Å sjekke innlegg på Bloghog står høyt på listen min også, men det å skrive innlegg kommer litt ned på listen….

   Hva var det jeg strevde med igjen.. det var innstillingene på å vises i Veikrysset, og det å få bildene i riktig størrelse.. det har nok med en kombinasjon med overgang til Mac å gjøre.. Skal liksom være opplagt til slik forskning, og når jeg ofte er sliten når jeg setter meg ned, blir det liksom ikke noe av.. når det blir annerledes og nytt.

   • Effjusikay Effjusikay says:

    Jeg vet ikke om det funker for både windows og mac men jeg bruker et program som jeg lasta ned gratis, PIXreziser – så enkelt at selv JEG skjønner det 😆 Da beholder jeg både store og små filer, men legger bare ut de små… og det å vises i veikrysset, det gjør du jo nå? :-) Riktig plugin er aktivert, så…? Er sikkert ikke bare jeg som savner bildeinnleggene dine, vettu…

    2

    • avatar carpediem says:

     Jeg skal gjøre et nytt forsøk i dag, jeg. Før jeg går på jobb. Nå ser det ut som om jeg har fått til både organisering av bilder og Adobe Photoshop til å krympe bildene..

     Jeg tror jeg kommer tilbake sterkere om en liten stund! :)

 2. avatar sjalle says:

  Opplasting av bilder skjer på samme vis fremdeles, det nye er at bloghog har oppgradert til siste (stabile) versjon av WordPress, men teknologisk er det ikke noe nytt med akkurat det som har med bilde-upload å gjøre. Hvis du har ny maskin/ny nettleser er nok årsaken der, i ditt eget oppsett.

  Uansett, hvis du ikke forteller hva som er utfordringen så er det ikke lett å hjelpe til heller.

  • avatar carpediem says:

   Hei Sjalle. Utfordringen er muligens mest på egen maskin/webleser. Og muligens i eget hode.. Ser det med at jeg må prøve igjen og at jeg da må kunne forklare hva jeg strever med… Jeg skriver en melding til deg senere i dag!

 3. avatar sylja says:

  *smiler*
  Ja .. kva skjer..? Eg ser at mange av grunnane til tørka er like hos oss to. Med unntak av bileta, da. Der har ikkje eg vore så ivrig. Men no har eg lyst til å skrive meir, og då kjem eg nok til å gjere det og. Håpar eg. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *