2013, et helt nytt år!

“Blanke ark med fargestifter til..”

Begrepet har festet seg til oss alle, ordene som Alf Prøysen en gang brukte i sangen “Du skal få en dag i mårå”. Det er jo sånn at vi alle på en måte begynner på nytt igjen når ny kalender finnes fram, eller som vi gjør det nå, bare fortsetter på den digitale kalenderen på pc, laptop eller andre digitale medier.

Året 2013 for meg kommer til å inneholde mye nytt, ny jobb, ny arbeidsvei, nye kollegaer og nye utfordringer. Det ble viktig for meg i løpet av høsten å ta den avgjørelsen å søke meg videre til ny arbeidsplass.

“Bruksanvisning for et nytt år” er tema denne uken. Sannelig jeg vet om jeg kan gi deg en oppskrift, men for meg i flere år har det vært å

– gripe hver dag, øyeblikkene, det unike i hver situasjon. Se, høre, sanse, oppleve, være til stede i mitt liv.. Livet er unikt og mitt, det er bare jeg som lever mitt liv.

Derfor er det det jeg vil fortelle deg også; vær til stede i ditt liv, det er nå! 

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

14 Responses to 2013, et helt nytt år!

 1. naturglede naturglede says:

  Så riktig og sant. Vi må være til stede i vårt eget liv! Ønsker deg lykke til med å fylle “arket” ditt med mange nye farger og fargeblandinger. Tror ditt år blir vakkert og spennende. God natt og drøm søtt :) Nå sier i hvertfall jeg takk for i dag 😆

 2. Effjusikay Effjusikay says:

  Derav nicket? :-) Men det er så sanne ord – mange glemmer å leve der de er når de er der… Alle disse dagene som kom og gikk, ikke sant… :-)

 3. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Tommelfint innlegg, carpe.. og så sant, vi lever her og nu og da gjeller det at man er “våken” og får med seg ting i livet, være seg store eller små.
  Nye ark, fargestifter og fylle sine dager med, det skal bli spennende å se det nye året..
  Lykke til med ny jobb og nye kolegaer, tror nok det blir ett fargerikt og spennende år også for deg. Ønsker deg alt godt i det nye året.
  Klem. :)

 4. avatar Rajo says:

  Og ikke vet jeg om jeg vil ha en bruksanvisning for et år. Noen ting ligger der fast. Noe man må gjøre. Hus, hjem, familie osv. Noe bare ramler over oss og vi må ta det på strak arm. Men resten vil jeg ha frihet til, – carpe diem.
  Lykke til i ny jobb. Og måtte vi alle bli flinke til, “vær til stede i ditt liv, det er nå!”
  Fin dag til deg Carpe. :-)

 5. avatar Hilde says:

  Det er vel en fin bruksanvisning det 😉

 6. avatar Gjertrud says:

  Takk for fint innlegg og god påminnelse :)
  Ønsker deg all mulig lykke til med ny jobb og håper du får et godt og spennende år!

 7. avatar sirenia says:

  Flott livsholdning Carpe!
  Men for å være tilstedeværende,
  kreves noe, nemlig konsentrasjon og fravær av stress,
  deri ligger det krevende :)
  Men lykke til med de nye valgene,
  de greier du så flott så!
  Godt nyttnytt år til deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *