Det er dette som skjer!

Her kommer ennå en forklaring på hva som skjer på min blogg denne høsten. Ikke bare holder jeg på å finne ut av bilderedigering på Mac, jeg har også tatt noen runder med meg selv..

Strevet en stund med vanskelige forhold på jobben, noe som fører til at jeg tar et jobb-bytte på nyåret. Hjemmesykepleieren bytter arbeidsfelt og søker inn i sykehjem. Endringer kan gjøre godt en gang i blandt i en lang yrkeskarriere. Jeg har vært på jobbsøk en god stund, vært på mange jobbintervjuer, og jeg har møtt mange flotte og spennende arbeidsplasser. Noe av det hyggeligste med dette er jo at av fem jobbintervjuer har jeg fått tilbud om tre jobber! Jeg har ikke gått ut på dato ennå, og stedene jeg søker meg til vil ha meg som ansatt! :-) Det gir energi og gjør meg glad! Jeg er sikker på at jeg har mye å tilføre en ny arbeidsplass.

Så var det å velge, da.. jeg har prøvd å sette opp for og i mot på de forskjellige arbeidsplassene, og jeg har kommet fram til at det aller viktigste er at veien er grei og ikke for lang, og at jeg kan bruke kollektivtilbud til og fra jobben.

Føler nå at ting begynner å falle på plass, og da er jeg klar for nye utfordringer – snart! :)

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, jobb, tanker and tagged . Bookmark the permalink.

13 Responses to Det er dette som skjer!

 1. naturglede naturglede says:

  Hei på deg i advent! Her skjer det saker og ting forstår jeg. Gratulerer med ny jobb. Så glad du er populær, det beviser jo at du kan en hel masse. Lykke til.:lol:

  Hos meg går det i jobb, juleforberedelser og julekort i dag. Pluss styking. Jeg går litt fra det ene til deg andre. Godt å veksle litt mellom oppgavene.Ute har vi strålende solskinn og et melisdryss av snø, så det blir jammen litt julestemning også. Ønsker deg fine dager mot julen. Klemsiklem 😀

  • avatar carpediem says:

   Jeg går det i jobb, jobb og jobb.. håper jeg nart kan ta litt juleforberedelser! :-)
   Datter har kommet hjem fra nabolandet med tvillinger, så det spørs om det ikke går skeis med juleforberedelsene.. de er snart et og et halvt år gamle, så da blir vi opptatt av andre ting, for å si det mildt.. litt for små fremdeles til og settes i arbeid! 😉

 2. avatar fiaflyfly says:

  Hei, arti å høre (lese). Jeg tok et tilsvarende valg etter dårlige forhold på forrige arbeidsplass. Har ennå ikke angret, langt i fra. Lykke til videre i ny jobb :-)

  -fia

 3. avatar eMTe says:

  Lukke til med eitt og hitt :)

 4. avatar jadajada says:

  hei der

  det har vel ligget i kortene lenge.
  du finner ut av dette vet du.
  og så koslig at de to små er ‘hjemme’….

  • avatar carpediem says:

   Jeg er liksom litt brukt opp der jeg jobber nå, ja.. jeg har vel snakket om dette i mange år, på mange måter… Vært på jobbintervju har jeg vært før også. Nå finner jeg liksom stillingene jeg er interessert i, og jaggu meg får jeg tilbud om annenhver stilling jeg søker på. 😉

   1

 5. Effjusikay Effjusikay says:

  Ser ut som at 2013 blir et spennende år på mange vis – for mange :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *