Det er lenge siden jeg har hatt et så langt opphold på blogginnlegg..

Føler jeg må komme med en liten unnskyldning og forklaring.. 

Jeg byttet til Mac i sommer, etter at jeg hadde gått meg lei på de klassiske prolemene med Windows, med krasj, virusangrep og varmeproblemer i laptopen. Nå var det på tide å bytte til Mac som mange i familien bruker!

Jeg er sikker på at dette er et riktig valg, men jeg jobber fortsatt med “startproblemer”. Jeg må skjønne systemet, og jeg som alltid insisterer på å få til ting alene bruker noe tid på å få denne Mac-en inn i fingre og hode..

Fil-system er annerledes, navn på program er andre, funksjon på Iphoto er annerledes, og så gjorde jeg det store; jeg fylte opp Mac-en med de fleste bildene mine med det resultat at den k n a p t greide å r ør e på seg! Stakkars!! Nå er en verdifull ettermiddag brukt hos min søster som har hatt Mac lengst av alle jeg kjenner, så nå tror jeg at jeg er på  sporet igjen! :)

Så nå tømmes Mac-en for bildefiler, og jeg overfører dem til en liten knert av en ekstern harddisk som heter “My Passport. Den er ikke større enn en android telefon, og den skal få lov til å bli hengende der!

I nær fremtid regner jeg med at jeg offentliggjør et bildeinnlegg fra Svalbard! 😀

Ha en fin dag, alle sammen! 

 

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in blogg and tagged , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Det er lenge siden jeg har hatt et så langt opphold på blogginnlegg..

 1. naturglede naturglede says:

  Hei på deg! Synes du er flink jeg, som lærer nytt hele tiden! Du fikser det nok. Noen ganger er det greit å få litt hjelp. Som vi sier. “Hjulet er oppfunnet, så ta til deg lærdommen!” Ønsker deg lykke til og gleder meg til å se bilder hos deg. Klemsiklem 😀

 2. avatar eMTe says:

  Tvi tvi med å finne ut av alt som skal finnast ut av :)

  Gler meg til å sjå Svalbard gjennom dine auger.
  Nyt dagane du har til samle deg ihop att.

  Marieklem

  • avatar carpediem says:

   De Svalbardbildene.. de kommer nok fram en gang i neste uke, tenker jeg! Driver og kopierer bilder og fjerner dem igjen fra harddisken til den store gullmedaljen!!!

 3. Effjusikay Effjusikay says:

  Venter på eksotiske bilder, jeg 😀

 4. avatar sjalle says:

  Samme her. Mellom barken og veden, men det er ikke mac (korser meg og mumler en besvergelse), det er Bloghog 3.0 så noe særlig sjallegalle har det blitt lite av, men jeg fomler med et dikt om Signe, hu som veit ka ho pratar om. Det kommer nok etterhvert.

  Men seriøøøst .. mac ? Sikkert fin som … hårtørker 😛

  • avatar carpediem says:

   😆 hårtørker kan jeg bruke den gamle laptopen til, det er den som jobber som en gæern og går kjempevarm!! Denne.. fra denne er det bare en svak bris…. 😉

   Så du kjenner ho Signe?? Venter spent på diktet! :)

 5. avatar artemisia says:

  Det tok meg to uker å venne meg til Mac- da ble jeg frelst og jeg vender aldri tilbake til vanlig pc.

  Svalbardbilder- flottings.;)

  • avatar carpediem says:

   Veldig mange av fuksjonene lærte jeg fort, men jeg har gått i et par feller, viser det seg.. jeg må rydde ut et lager av bilder som har doblet seg og firedoblet seg i Iphoto.. Heldigvis har jeg blitt klokere!!

   Svalbard-bilder SKAL komme! 😀

 6. avatar Jorunn says:

  Koselig å “høre” fra deg igjen :-)
  Gleder meg til eksotiske bilder fra Norges nordligste utpost :-)

 7. avatar Gjertrud says:

  Syns du er tøff, jeg!
  Du og sølveplet blir sikkert verdens beste venner før du vet ordet av det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *