Kornotene ligger godt i ryggsekken..

.. hele året rundt!

En gang i uken, bortsett når jeg har ferie, tar jeg ryggsekken med meg på korøvelse.

Alt vel, så langt..

Men så er det sånn at jeg av og til putter en vann- eller brusflaske oppi sekken, jeg blir jo så tørst av å synge sånn! Andre ganger kan en sjokoladeplate eller en banan legges nedi.. for et lite ekstramåltid er godt i pausen.. Middagen blir så sen på disse dagene. Rett etter jobb drar jeg på øvelsen, og vi øver til klokka blir 19:00. Hjemme er jeg ikke før klokka er nærmere 20:00. Klart jeg må ha noe “ventemat”!

Etter sommerferien grep jeg tak i ryggsekken igjen, nå var det på tide med nye øvelser! :) Min overraskelse kom da jeg åpnet sekken på øvelsen.. opp steg det en eim av råtten.. banan!

Det var flaut, det! Å dra opp en perm som hadde sugd til seg væsken av den råtne bananen.. jeg kunne såvidt kjenne igjen den, der den lå i en plastpose som selvfølgelig ikke var tett! Hadde den ennå vært det..

Løsningen ble en nødtur ut på toalettet der jeg pent anbragte bananposen i søpla, og masse dopapir ble stappet ned i sekken.. Kunne jeg nå dra opp notene uten å forpeste hele lokalet??

Jeg vågde meg ut igjen, og veldig forsiktig tok jeg fatt i permen.. fant ut at den fikk lov til å ligge, og unnskyldte meg med at jeg ikke hadde riktig perm med meg! 😉

Kveldene før neste øvelse ble brukt til å rense og vaske permen, ta ut plastlomme etter plastlomme og renset dem.. Noen kornoter forsvant rett i søpla! Nå skal permen etterfylles med nødvendige noter, og selve permen skal også vurderes om den er brukbar!

– Og jeg formaner meg selv igjen; ikke igjen skal en banan glemmes i bunnen av en sekk! :(

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Kornotene ligger godt i ryggsekken..

 1. avatar jadajada says:

  synes heller det var motsatt – men det kommer jo an på hvordan man ser på en råtten banan :)

 2. naturglede naturglede says:

  Men stakkars deg. 😀 Kan bare ikke annet enn le til det hele. Noen ganger gjør vi sånne ting og glemmer det vel aldri. Kan bare tenke meg hvordan det luktet. Men du har jo fått vasket og ryddet nå heldigvis. Lykke til med sangen videre :)

  • avatar carpediem says:

   du kan le, du, men gråten den tar meg! :´( Hulk!!

   Det er nå bare en sekk og noen noter, da..

   Jeg lufter fremdeles sekken, notene får jeg samle igjen sånn etterhvert….

   • naturglede naturglede says:

    Føler med deg da! Jeg lo ikke av deg, men TIL deg! Ny får kjøpe deg en ny sekk og kopiere opp nye noter, så blir du nok glad igjen. Tøøøøøøøøøøstekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀

    • avatar carpediem says:

     Javisst gjorde du det! 😛 Jeg skal vurdere å etablere en av de andre sekkene mine som korsekk.. heldigvis har jeg noen andre stående!

 3. Effjusikay Effjusikay says:

  Greit nok med bannan, bare de’ ittj blir ban’an… 😆

 4. avatar artemisia says:

  Uff, råtne bananer i ryggsekken er bare så trasig. Her glemt noen selv..Ungene også,blant skolebøkene..

 5. avatar Tamina says:

  Det har hendt at elevene mine har hatt samme erfaring som du her. Huff de bøkene må som oftest byttes ut.
  Lykke til med nye noter, bare husk at det skal ikke være noen unoter med!
  Hehe
  Klem fra Tamina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *