refleksjoner i vann

Siste kvelden var nydelig på sommerhytta vår. Blikkstille vann, sol som sto lavt og lagde skygger i klippene. Plutselig ser jeg formasjoner og tegninger jeg sjeldent ser.. bikk på hodet og se om du ser noe av det samme som jeg fant! 😀

Jeg blr aldri ferdig med å se på steinene og klippene selv om jeg kjenner dem fra jeg var ei lita jente.. nå blir det lenge til jeg skal sitte der en sommerkveld igjen…

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, ferie, foto, glede, solnedgang, sommer and tagged , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to refleksjoner i vann

 1. Effjusikay Effjusikay says:

  Jeg har noen sånne, jeg og… det er vanvittig fascinerende… haha – vannvittig 😆

 2. avatar Cecilia says:

  Jeg bikker,over, og ser sarkofagen til etterkommeren etter en egyptisk farao og en mongolsk yppersteprestinne, altså i det øverste bildet… om det ikke er en alien da – en av disse utenomjordiske Von Däniken-figurene som visstnok bygget Atlantis… du vet, den hemmelige byen som ligger begravet under isen på Sydpolen.

  …eller noe sånt…

  Flotte bilder :)

  • avatar carpediem says:

   😀 Du er god! Jeg ser mye av det samme som deg, men jeg ser mer.. ser du en rev noen sted? 😉

   • avatar Cecilia says:

    En rev? Nei Ingen rev, uansett hvor mye jeg bikker, men jeg ser en nøtteknekker i det nest nederste bildet :)

    Vent… er det muligens en litt arg rev helt til venstre i bilde nummer 2? Og i det nederste bildet er det Mikke Mus med kokkelue litt til høyre for midten .

 3. avatar argus37 says:

  Mange skumle ansikter fra ‘en annen verden’, ja :-)
  Har du forsøkt å plassere ut et og annet T-lys bortimellom fjæresteinene og ta bilder i tussmørket? Det er viktig å finne riktig tidspunkt slik at du får en viss effekt av lyset, men at de samtidig ikke blir for mørkt til at du kan få med omgivelser. Men en ISO på 800-1600 kan du gjøre mye . . .

  NB! Lysene må plasseres så lavt at kameraet aldri ser selve flammen!

 4. avatar cezi1971 says:

  Jeg ser en farao-hund og en vanngud!
  Flotte bilder som gir livet ro, og fantasien rom til å leke. :)

 5. naturglede naturglede says:

  Første bildet er da Katt må vite, eller er det det som du kaller rev? Uansett var dette utrolig morsomt. Ja da, jeg har noen sånn bilder jeg også. Det blir så fint når alt speiler seg. Glad ny uke til deg :)

  • avatar carpediem says:

   Katt.. rev.. i det første? Nei, det er i det nederste! Men ser du dem, så er de der, sikkert!! Sjekk mitt neste innlegg, der har du reven, og der går du ikke glipp av den! 😉

   God ny uke til deg også!

Leave a Reply