a flying dutchman..

.. eller hvordan det skrives..

 

Så er det gjort igjen;

 

Jeg har tråkket feil, vridd ankelen, og fått en skikkelig forstuing i ankelen min..

 

Med litt ujevne mellomrom i livet gjør jeg akkurat dette, og så blir jeg sittende med hevet hoven ankel. Typisk i ferien, for da gjør jeg det jeg ikke gjør ellers i året. Utfordringer lønnes med uflaks!

 

Jeg så visst ut som en flyvende dutchman, eller så “tok jeg planken” … 😉 Derfor er flere megabyte innkjøpt til forbruk denne uka, og derfor sitter jeg her akkurat nå! :S

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in ferie, helse, sommer and tagged , , . Bookmark the permalink.

20 Responses to a flying dutchman..

 1. avatar Breiflabben says:

  Så om det er aldri så ille, så er det godt for noe.
  I dette tilfellet bloggingen.

  Jeg har hatt mine overtråkk Carpe, jeg har omtrent ikke leddbånd igjen i ankelene. Nå er jo den ene stivet opp og sammengrodd, men det vil ikke overraske meg om jeg må gjøre det med den venstre også. Får bare håpe det skjer mens jeg er i arbeid og kan bruke forsikringen vi har på jobben :-)
  God bedring og trå forsiktig.

  1

  • avatar carpediem says:

   Så er jeg ihvertfall litt på nett igjen mens vinden og regnet fra “Frida” leker seg utenfor hytteveggene her!

   Lurt på hva jeg skal gjøre med disse anklene mine… får ta en prat med legen min etter ferien!

   • avatar Breiflabben says:

    Hvem er hun Frida som er på besøk da?
    Det er ikke stort du kan gjøre med anklene Carpe, bortsett fra å trene musklene rundt dem. Men det er nok litt seint nå.
    Jeg hadde et helvete med anklene mine i tenårene og måtte slutte med håndball. Ikke kan du skifte dem ut som du kan med kne og hofte heller.
    Du må være forsiktig når du beveger deg i ulendt terreng.

 2. avatar Rajo says:

  Uff og uff, dette hørtes veldig vondt ut. Håper du har noen rundt deg som kan “varte” deg opp litt så du slipper å belaste foten. Trøsteklem til deg. :-)

  • avatar carpediem says:

   heldigvis har jeg noen som kan varte meg opp, selv om det er med høylytt klaging over at jeg ikke greier meg selv.. han er ikke så vant til å være på tilbydersiden på denne måten! Helst skal det være når han finner det for godt!

 3. avatar kassima says:

  Dette har jeg også opplevd. Gang på gang vrikka jeg ankelen og hovnet opp og mye smerter. Har man gjort det en gang skjer det fort igjen. Bank i bordet – nå er det mange år siden sist, men jeg kjenner at jeg må være forsiktig. Ønsker deg god bedring og trøsta får være at du kan være innendørs når Frida kommer på besøk :)

  • avatar carpediem says:

   har man gjort det så gjør man det gang på gang, det er helt sikkert! Jeg vurderer å gå med sportstape mer permanent, men så glemmer jeg det i de periodene jeg er god, og dermer er det på´n igjen! :

 4. naturglede naturglede says:

  Gå nå i alle fall å sykmeld deg, så du får en ny ferie når du er frisk. Noe så dumt som et vondt ben. Stakkars deg. 😉

  Frida??? Er det hun som har sveipet over oss i kveld tro?. Det kom så mye regn at det ble fosser i veien her. Etter en tur ut i fullt regntøy var det jammen godt å komme inn igjen. Ønsker deg en fin kveld og god bedring :)

  • avatar carpediem says:

   det har jeg tatt det første skritt for å gjøre, med å ringe til fastlegen og melde fra om hva som er skjedd.. Jeg har også ringt jobben. Foten ble vondere i dag da jeg prøvde å tråkke på den, så jeg vurderer å dra på legevakt i morgen på Kristiansand sykehus.. kan liksom veien fra andre besøk..

 5. avatar Jorunn says:

  Uffda…forstuing av ankel er ikke godt :-( God bedring til deg :-)

  PS. Frida kom over Buskerud og Vestfold med full nedbørsmengde i går kveld :-) der er det mange oversvømmelser og stengte veier :-)

 6. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Auuda så uheldig du er med bena dine, så leit at det skjer i ferien.
  Men har jo ikke vært vær til å gå tur i liksom, her i Hof har frida herjet
  Med mye kraftig regn og det lynte nesten i ett… 😯
  mye vann i kjellere rundt om, mye jordras og stengte veier.
  Jeg bor så høyt at jeg slipper vann i kjelleren og jordras, heldigvis.
  Ønsker deg riktig god bedring og hold nå benet i ro, så du blir rask frisk..
  Go-Klem til deg.

  • avatar carpediem says:

   været traff jo lenger inn enn de først antok, så her ble det ikke mye av været i det hele tatt!

   Jeg skal gjøre mitt beste, men enkelte vil gjerne at jeg skal komme meg fort på beina igjen….

 7. Effjusikay Effjusikay says:

  Har du først vrikka den så mange ganger, er det nok et slakt punkt som lett får sånne skader :-( God bedring, du!

 8. avatar sirenia says:

  God bedring Carpe! Kanskje høyere makter
  mente du skulle late deg litt 😉

Leave a Reply