22. Juli og siste blogginnlegg før ferien..

 

blir det ferie for meg også.. jeg blir offline, bortsett fra kanskje å sjekke nyheter på web, i tre uker!

Det blir altså stille fra meg…

Jeg skal sitte stille og se utover havet, fiske, ha kvalitetstid med de jeg er glad i, lese noen bøker som jeg skal holde i hånden og bla sider i..

Ønsker alle gode bloggvenner en god sommer videre, og jeg håper fremdeles at det blir mer sommer!

Jeg deler også en rose med dere i dag, til minne om 22. juli 2011, sorgen og samholdet vi har opplevd sammen etterpå…

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to 22. Juli og siste blogginnlegg før ferien..

 1. avatar eMTe says:

  Vakre bilder, likte spesielt godt det første. Har vore på minnegudstjeneste i dag og fylgt med på sendingar frå nrk. Veret ute har vore rusket og fælt. Lat vi håpe at lyset kjem, på mange vis.

  Ynskjer deg ei god ferie med late, fine dagar.

  Flabben helsar Bloghog :)

  Marieklem

 2. avatar argus37 says:

  Ha en flotters ferie, Carpe. Det kan nok bli stille her inne en tid.

  • avatar carpediem says:

   Jeg synes det har vært ganke så stille et par-tre ukers tid allerede, jeg.. jeg kommer tilbake med mange bilder på minnebrikkene om en tre ukers tid! Ha en god sommer videre, argus!

   • avatar argus37 says:

    Det er korrekt! Stille! Men sånn har det jo vært hver sommer?
    Men så er det en del tegn i tiden som peker i retning av økt sensur, eller i det minste registrering/lagring av hva som sies/skrives. ‘Økt overvåking’, om du vil? Og jeg er i lengden ikke helt sikker på om jeg vil være med på det?

    I Nord-Korea. Iran, Egypt og Kina fengsles bloggere for sine meninger. I Italia forsøker man å få vedtatt en lov som kan gi grunnlag for å saksøke bloggere for injurier og ‘personlige fornærmelser’ i størrelsesorden 1 million kroner.

    Om vi nå hadde en reell påvirkningskraft i samfunnet?
    Men det har vi ikke. Isteden er det blitt en ren ‘tidtrøyte’. Spørsmålet er da om man skal ha en hobby som kan ødelegge ens fremtid? Hvor mye tid skal man bruke på slikt? Skal man i det hele tatt gidde å gi uttrykk for en mening så lenge intet likevel kan endres? Og slett ikke dersom myndigheter i det stille skal føre et kartotek som i en gitt situasjon kan bli brukt mot deg?

    Jeg er redd folk skal bite det i seg inntil ‘demningen brister’ en dag, og at man tar ut sin frustrasjon i handling. Vi hadde ABB her til lands, og vi har hatt et dusin andre tilfeller i Europa og USA. Jeg tror folk flest trenger en slags ‘utblåsningsventil’ og den dagen den blir fratatt dem, begynner trykket å stige . . .

 3. avatar artemisia says:

  God ferie Carpe! Selv er jeg ferdig med min.

 4. avatar sirenia says:

  God ferie Carpe,
  sug inn gode opplevelser
  til minnedagboka :)

  Og ja, i dag har det vært “ruskut å leggja utpå”.
  Men det varierer, så har man fri
  så kan en ha gode stunder når været er i go`lune.

  • avatar carpediem says:

   jeg skal nå “leggja utpå” så jeg håper det ikke er for ruskete! Men litt gråvær og regnbyger tåler denne jenta!

   Ha en fin sommer videre!

 5. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Håper du nyter din ferie og at du har det bra… Viktig å ta vare på tid, familie…
  og sommeren, den er jo så alt for kort..
  Men vi skulle visst få en varm og fin August..? Sa de på værmeldinga… Om vi tør tro… :)
  Ønsker deg en fortsatt god sommer/ferie med late og glade dager.
  Klemm :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *