Når jeg halter på begge bein.. hva heter det?

Jeg har sendt spørsmålet ut på twitter, facebook og google+ for en halvtime siden sånn omtrent, og mange gode forslag kommer inn.. les bare her;

– er jeg låghalt?

– synkron?

– eller er jeg to stuss?

– kanskje skal jeg hoppe med begge beina samtidig? 😉

– Har jeg idrettskade?

– 2 x halt = helt?

– Podagra??

–  dobbelthalt?

– symmetrisk?

– invalid?

– pingvin?

– hinkende?

– Heltehalt, eller haltehelt?

 

man skal ha noe å slite med, så man ikke glemmer å kjenne at man lever, sier Effy til sist. Det trøster!

Hva vil du kalle meg, den dobbelthaltende!?

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, helse, tanker and tagged , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Når jeg halter på begge bein.. hva heter det?

 1. avatar lenesim says:

  Haltepinken? 😉 Huff, stakkars deg Carpe. Håper det går fort over :)

 2. avatar marthon says:

  Siden jeg ikke kjenner det virkelige navnet ditt, ville jeg nok kalt deg Carpe Diem, eller bare Carpe, eventuelt “ustabil”, “full” eller “hun som sitter ganske rolig og ikke går så mye fordi hun har vondt i begge beina”. Selve beina kan man vel under slike omstendigheter omtale som “stilleben”?
  Hvis du likevel trosser dine smertefulle og gjenstridige undersåtter og det viser seg at ganglaget ikke på noen måte er symmetrisk, men tvert imot preget av passgang, dyp og assymmetrisk knesvikt, uttalt multilateral slerk i kuleleddet og umotiverte utslag i alle retninger, vil jeg helt klart anbefale deg å søke om stipend fra Ministry of Funny Walks for å utvikle det videre i kreativ retning til glede for alle tilskuere. :-)

 3. avatar greenhorn says:

  Ingen av de foreslåtte benevnelsene passer. Halter man på begge beina samtidig, så er man ei krøkke! Enkelt og greit! 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *