Test på ny “bildebehandling” OPPDATERT

Her har jeg først lastet et ganske stort bilde opp til Google+, så har websiden behandlet det. Jeg lastet det ned igjen til egen pc for så å laste det opp hit igjen.. Hvor stort er bilde nå, da?

 

For å illustrere ordentlig laster jeg også opp originalbildet!

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in foto and tagged , . Bookmark the permalink.

31 Responses to Test på ny “bildebehandling” OPPDATERT

 1. avatar carpediem says:

  hm.. synes den passet godt, bare litt for stor…

 2. avatar Breiflabben says:

  Hva var dimensjonene på det før du la det på google+ da?

 3. avatar jadajada says:

  stort – da mener du…..

 4. avatar Breiflabben says:

  Theme’et ditt gir jo 640 px i bredden. Klikker vi opp bildet som har blitt så popullært hos noen, så får jeg en bredde på 846 x 551, men jeg får ikke opp noen størrelse på fila di. For å få det får jeg laste ned bildet fra den største dimensjonen jeg får opp.

  • avatar carpediem says:

   Jeg så det jeg også, at filen var litt større enn bredden på temaet.. dermed kan det klikkes opp og det blir den størrelsen det reellt er. Det er ikke så lett for google+ å vite hvilken størrelse jeg trenger å ha på bloghog! 😉

   Dette var et eksperiment.. jeg kommer nok til å fortsette å redigere bildene mine som skal på bloggen i Photoshop for å få akkurat passe størrelse!

 5. avatar Breiflabben says:

  Jeg får 662 kb i filstørrelse med 846px x 551px. That’s it :-)
  Bredden som vises i innlegget synes jeg er helt topp. Jeg er ikke tilhenger av mindre bilder hvis du ikke skal mixe dem i teksten da.

 6. avatar Breiflabben says:

  carpediem: Jeg får ikke opp filstørrelsen på “egenskaper”, men det gjør da ingen ting.
  Du finner ut av det du Carpe :-)

 7. naturglede naturglede says:

  Utrolig vakre er de Sankthansblomstene da. Passet fint til dagen som er årets lengste. Vi har hatt en nydelig solnedgang. Lykke til med bildeformat og pixler. Klemsiklem i den lyse natten:)

  • avatar carpediem says:

   tusen takk! :) Spiller det egentlig så veldig nøye så lenge jeg ikke laster opp de megastore bildene, og har skjønt det med hvilken bredde det skal være på bildet, egentlig! Dette var bare en liten test…

   Sove godt da, selv om det er lyst ute!

 8. avatar Breiflabben says:

  carpediem: Til underretning så er den originalen din en del større enn 1,1 Mb ja.
  Faktisk 23 ganger større :-)
  Du har nok ikke helt kontrollen på dette Carpe :-)

 9. avatar ilmy says:

  Nyyydelig bilde :)

 10. avatar carpediem says:

  Breiflabben: Det er den største bildeformatet kameraet lager, uten at det blir raw-format. Raw fikser ikke laptopen som jeg har pr i dag. Når jeg går inn på innstillingene på fotoapparatet sier det at når jeg velger “large” og “fin” blir bildene ca 8,1 Mb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *