Igjen er tema “alle disse bilder”..

“Hva skal du med alle disse bildene?” får jeg ogte spørsmål om. “jeg skal bare..” svarer jeg.. jeg skal dokumentere alt det vakre jeg ser, og dessuten blir summen av alle bilder en fantastisk dagbok! Jeg kan nårsomhelst bla meg bakover i livet mitt på pc-en og finne ut av hva som skjedde da og da.. ihvertfall syv år tilbake har jeg et fyldig materiale med digitale bilder.. Etterhvert har jeg også scannet gamle bilder, så jeg har en pen samling av mine og familiens bilder nesten tilbake til 1935..

For meg er det en uvurderlig skatt!

“Men du kan ikke fortsette sånn!” hører jeg ofte..” hva med lagringsplassen du trenger etterhvert? ” “Det blir uoversiktig, og du har ikke kontroll etterhvert som tiden går.. ”

 

Jamen, jamen.. jeg sletter jo! Av og til går annenhvert bilde i søpllbøtta, andre ganger ganske så mange bilder.. like bilder, hvilket er best, det gårligste går i bøtta. Andre ganger er det åpenbart, da er bildene uklare, ute av fokus.. søpla! :(

Så når jeg tar 100 bilder tenker jeg at jeg ihvertfall greier å redusere til 70.. men søsteren min sier at jeg skal reduser til 10! 10! Det er ubarmhjertig, jeg greier det ikke!!!

Så derfor, på trass.. har jeg i kveld lastet opp litt større bilder enn vanlig bare for å bruke litt av Sjalles lagerkapasitet med større blomsterbilder. Jeg VIL ha bildene mine! Jeg har veldig glede av dem, nesten alle sammen!

(Alle bilder er klikkbare! :)   )

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, foto, glede, minner, tanker and tagged , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Igjen er tema “alle disse bilder”..

 1. Effjusikay Effjusikay says:

  Det der må være et av de dummeste spørsmålene jeg har hørt noen stille… 😯 Men så driver jeg jo på og tar bilder sjøl, da 😆 Kanskje du kan svare dette neste gang: “Jeg skal samle dem og katalogisere dem så vi har et minne når jorda er så forsøplet at alt av farger har forsvunnet…”
  Fortsatt god helg, Carpe – MED bilder!

  1

 2. avatar eMTe says:

  Så lekkre, sarte sommarblomster, nydelig.
  Eg ha funne liljekonvaller, di står her så duftande på bordet.

  God helg på deg !
  Marieklem

  • avatar carpediem says:

   liljekonvall.. de er så vakre!

   De kommer her også nå.. de har jeg funnet ut nytes best ute.. lukten blir rett og slett for sterk for min allerginese.. *atsjo*!

   Hyggelig å se deg innom! God helg til deg!

 3. avatar LeylaM says:

  Ta så mange bilder du bare vil Carpe, og behold så mange du vil. Det er du som bestemmer og ingen kan vel fortelle deg hva du skal gjøre med noe som du selv har tatt og som du føler noe for, nei så menn! 😀

  De var forresten kjempefine de blomsterbildene dine :)

  Klem på deg :)

  • avatar carpediem says:

   men så lar man seg jo påvirke, og så tenker jeg at jeg kan jo prøve å minimere antall filer.. men det monner liksom ikke…

   Tusen takk, det er hyggelig at du liker! :)

 4. avatar sirenia says:

  Vi får aldri nok bilder vel :)
  Men jeg skulle ønske jeg kunne systematisere dem bedre,
  de finnes jo både her og der, uredigert og redigert..
  God helg Carpe!

 5. avatar solveig50 says:

  ??? Folk er dumme av og til altså!
  De er sikkert misunnelige fordi de ikke har blikk for å ta sånne fine bilder som deg.
  Ta dine bildermed den største selvfølge. Ignorer “hva skal du med”-folkene.
  Stakkars, de er sånn! 😉

 6. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Ikke tenk på det de sier, de er bare sjalu fordi du har så mange fine bilder, og ja jeg samler masse bilder også, noen her og noen på facebooka. Det er minner i bildene,
  og fordi ett bilde kan si mer enn ord, noen ganger.
  Det hadde blitt fryktelig trist uten bilder og farger..
  Riktig God Helg. :)
  Klem.

 7. naturglede naturglede says:

  Det spørsmålet har jeg også fått mange ganger. 😉 Folk som deg og meg forstår hverandre, men blås i de som spør. Jeg gjør som deg. Et år tar jeg bedre bilder av for eksempel en hvitveis, da må den fra året før vike. 😀 Gleder meg over mine bilder og nyter å se den både på blogg og i album, på dvd og til minneboka mi. Kos deg videre med alle dine bilder du. Andre samler på vakre frimerker :) Klemsiklem 😀

Leave a Reply