Der det er liv, der er det lyst til å komme seg ut! :)

Etter å ha sytet en stund over dårlig helse, har jeg bestemt som Hilde, nå er det nok med syting!

Jeg har satt kroppen i bevegelse igjen, og jeg har gått en kveldstur som jeg viser dere noen bilder fra. Himmelen var så flott der sola var på vei til å bikke nedover mot horisonten.. Skyene ble farget i duse farger som gikk fra grå, blå til rosa, gult og oransje..

Vi gikk oppover mot Øvresetertjern, der så vi lite spor etter russefeiring, men tegn etter en røff vinterstorm lå fremdeles der….

Dessuten så jeg en .. fisk! :)

.. og en – drage! :)

Blomsterbakken er absolutt til stede.. ennå en grunn til å smile! 😀

og småblomstene langsmed stakittgjerdet gjorde også sitt til å sette en fin ramme rundt kveldsturen min! :)

Jeg er så heldig at jeg har to gode ben og gå på, øyne og kamera til å se alt det vakre, ører til å høre fuglesang og vårlyder, og i tillegg har jeg en kjempegod kjæreste og forlovede som følger meg på en sånn tur der jeg stopper for hvert syvende skritt for å ta bilder. :)

 

SÅ heldig er jeg! :)

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, foto, glede, gleder, helse, himmel, kjæreste, natur, solnedgang, tanker, tur, vår and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

23 Responses to Der det er liv, der er det lyst til å komme seg ut! :)

 1. naturglede naturglede says:

  Dette var hverdagslykke på sitt aller beste. :)Nyter dine bilder og bare elsker det med gjerdet. Nydelig alt sammen. Noen dager trenger vi å synes synd på oss selv, for så å fortsette mot nye opplevelser. Uten motgang, vil man da aldri vite hva medgang er. 😉 Utrolig takknemlig for at jeg kan gå på mine ben og nyte naturen. Stor klem fra meg og lykke til mot gode tider :)

 2. avatar LeylaM says:

  Et nydelig innlegg Carpe! Det er, når alt kommer til alt, de små tingene i livet som betyr mest og som får en til å stoppe litt opp og tenke på at vi tross alt er heldig som får lov til å kunne oppleve slike stunder som du viser oss her :)

  Vakre bilder med en stille ro over seg, vakre farger, og nydelige assosiasjoner de gir.
  Tusen takk for turen :)

  Klem til deg :)

  • avatar carpediem says:

   Hilde har vekket med med to innlegg den siste uka, så nå var det bare riktig å snu på hva slags innlegg som skulle legges ut her.. :) Både om hverdagslykke og syting har hun fokusert på, og det har gått rett hjem!

   Så hyggelig at du likte kveldsturen min.. ja, var ikke det fine toner i bildene? De matcher, på en måte.. :)

   Godklem til deg!

 3. avatar Hilde says:

  Det bilde med stakkittgjerdet og småblomstene Carpe, det er ha-på-veggen-verdig :)
  Du vet, jeg har ikke lagt merke til syting her inne jeg. Innlegget mitt ble basert kun på noe jeg hadde lest i avisens kommentarsider og spalter :)

  Veldig kjekt at du sier de siste innleggen mine ga deg noe. Jeg blir glad når jeg hører du føler ny giv etter å ha hatt en tøff tid. Og jeg gleder meg med deg! :)

  • avatar carpediem says:

   tusen takk, Hilde! Det er så hyggelig når dere lider bildene mine. :)

   Jeg vet med meg selv at jeg har sytet.. men jeg har alltid ment jeg har hatt grunn til det når jeg har gjort det. 😆 Men nå får det være nok! Det går bedre nå, og ennå bedre skal det bli! :)

   Jeg tenkte jeg skulle lage pingback til innleggene dine, men jeg har ikke kommet så langt ennå….

 4. Effjusikay Effjusikay says:

  Mange grunner til å smile her, Carpe :-) Fargene på bakken som gis oss som en gave fra blomstene, gleden i en solnedgang fra en ferdig dag…
  Godt du kom deg ut og fikk foreviget dette. Og delte det med oss.

 5. avatar Breiflabben says:

  Ja du er heldig Carpe :-)
  Fint innlegg med nærmest sommerlige bilder. En fin tid vi går i møte :-)

 6. avatar sirenia says:

  Flott å se deg på tur igjen Carpe :)
  med flotte bilder også.
  I dag er det min tur til å sutre litt…

  • avatar carpediem says:

   det skal bli flere turer, det har jeg lovet meg selv! Det er så mye fint å se her i verden.. og også rundt meg! 😀

   Bare sutre, du, når det er tid for det! Klem!

 7. avatar jadajada says:

  fine bilder…. koste meg her –

  kjæresten må vel pent bare vente :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *