Sommerkveld i mai..

“Et innlegg om ingenting” hadde jeg tenkt til å skrive, men så fant jeg ut at jeg har noe mer å formidle likevel….

Sommer, streik, forberedelser til bryllup og besøk av datter med tvillinger preger dagene.

Og denne forkjølelsen som ikke slipper taket da.. Var til legen igjen og han kunne fortelle meg at det var “bare” virus som må gå over av seg selv.. “Bra til helgen?” spurte jeg da, men det kunne han ikke love meg! “Ligg med hodet høyt, bruk den medisinene jeg ga deg, så blir det bedre etterhvert… ” Var ikke mye trøst å få av ham!

Jada, ruslet meg en tur i en park i nærheten for å se om det var noe svale å få der, men det er varmt varmt varmt… neiiida, jeg klager ikke på været, men kunne ikke det tette hodet klarne litt?

Lurer litt på om også pollen og støv i forbindelse med våren påvirker denne forkjølelsen, og lukker vinduet ut… neida, tett i hodet ennå.. i kveld tar jeg nesespray i hvert nesebord i håp om å greie å sovne!

God pinsehelg til du som gadd å lese helt ned gjennom klagene mine! 😉

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, glede, helg, helse, vår and tagged , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Sommerkveld i mai..

 1. avatar LeylaM says:

  “Sukk” så fine sommerlige bilder Carpe. Jeg kjenner varmen og hører lydene som “kommer” ut av bildene dine :)

  Huff den forkjølelsen er en lei en. Det har vært utrolig mange virus rundtomkring i hele vinter og vår, og det spesielle er at noen av dem tar det ukesvis å bli kvitt! Jeg brukte 6 uker på å bli kvitt min, men det gikk over til slutt :) Pollen er det også masse av i luften akkurat nå. Hele frontruta på bilen var gul idag da vi skulle ut og kjøre, og min bedre halvdel ble så tett og uffen igår etter å ha gått seg en tur iskauen..pollen det også :)

  Ønsker deg god bedring og en fin og god helg :)

  • avatar carpediem says:

   tusen takk, Leyla! :) Det er så hyggelig hvordan du “er” med på turen min! :) Det er en trøst, da, at du forteller både om gjenstridige virus og allergi!

 2. avatar lenesim says:

  Du er vel ikke blitt allergisk Carpe? Virker jo mistenkelig slik når jeg leser om hvordan du har det.
  God bedring uansett :)

  • avatar carpediem says:

   jeg er litt allergisk, og jeg kan tenke meg at virusen koser seg samen med allergien min. Jeg bruker Cetirizin året rundt for jeg har allergiske problemer året rundt; Gressallergi, mugsopp, granbar i jula, fiskeallergi…. og selvfølgelig reagerer jeg på bjørkepollen!

 3. naturglede naturglede says:

  Gadd å lese? Du skriver jo så herlig at jeg MÅ lese. :) Håper du klarer dette framover med den forkjølelsen. Det er jo så mye pollen ute i denne tidlige sommeren at bakken er gul her. Ikke rart om du reagerer på det kanskje? Håper du har sovet godt og møter helga med friskt mot. Klemsiklem fra meg og god helg!

  • avatar carpediem says:

   tusen takk, Naturglede! Jeg synes jeg bare syter over det tette hodet mitt.. nese, ører, bihuler… hodepine.. *snøft*!

   Jeg fortsetter med nesespray og håper at jeg har glede av bryllupet jeg er invitert til i morgen!

   God pinsehelg til deg også!

 4. Effjusikay Effjusikay says:

  En kvinne med kamera har alltid noe å formidle 😉

 5. Lisens Lisens says:

  Det der er vel ingen klager.
  Jeg kan lære deg å klage om du vil. Er blitt en mester etterhvert iflg. ungene mine og kanskje noen her inne?
  Bildene forteller at du gjør noe annet også.
  flotte som vanlig.
  Godbedringsklem :)

  • avatar carpediem says:

   Jeg tror jeg er flink nok til å klage, for egentlig har jeg ikke lyst til å bli flinkere enn jeg er.. Har jo som livsmotto carpe diem, så det å klage ønsker jeg jo egentlig ikke…..

   Skjønner at du har noe å klage over, da er det lov, Lisen!

 6. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Uffda er du ikke bra av forkjølelsen enda, det var da leit..
  Har vært på en ferie og er vel tilbake på min egen pc – blogg til 1 juni-
  Langferie jeg.. :) Bare late dager og sol, mye sol og bli oppvartet, nyte livet.
  glemme alt det andre i hverdagen, men dere bloggere glemmer jeg ikke.
  i natt var det så varmt her at jeg ikke fikk sove, så jeg tyvlånte husets pc-
  savnet dere da,
  Ønsker deg og dine en god pinse og
  god bedring..
  Varm klemm. :)

  • avatar carpediem says:

   tusen takk for at du tasset innom, Erta-Berta! :) Fint med ferie, men ennå bedre er det å komme hjem igjen etterpå.. er det ikke rart? 😯

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *