Vårsøndag

Mens jeg multitasker mellom tv, kommentering på Bloghog, henger på twitter, Facebook og Google+, glemmer jeg nesten å lage nye innlegg her på bloghog… Skjerper meg nå med å vise dere bilder fra den siste turen min! Javisst er det vår rundt meg også!

 

Denne vårdagen går vi rundt Holmen fjordhotell i Asker. Sola skinner, og den reflekteres i sjø og glass.. jeg koser meg! Fremdeles er det kjølig så det er ikke tiden for å kle av seg.. Av båtene er bare et fåtall på sjøen. Her er det plass til flere!

Irr grønt og irr blått.. jeg koser meg!

De ikke mettede fargene om våren er vakkert i mine øyne. :)

Fremdeles er det mest knopper, verken blader eller blomster har brettet seg ut.

Men snart… snart er fargeprakten der som sommeren er full av.. jeg gleder meg til det også!

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in blogg, carpe diem, foto, fridag, glede, helg, sol, vår and tagged , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Vårsøndag

 1. avatar Breiflabben says:

  Fine bilder Carpe :-)

  Men hva er irr blått? 😉

 2. avatar LeylaM says:

  Nydelige vårbilder Carpe!

  Jeg liker også de fargene som viser seg om våren, de er så “friske” og så krystallklare synes jeg. Intet støv eller små brune merker å bladene, alt er nytt og friskt! Våren er den beste årstiden synes jeg :)

  Ha en fin torsdag og deretter helg :)

  • avatar carpediem says:

   Ja, er det ikke fint, Leyla? Jeg koser meg med fargene i naturen nå. :) Ha en fin torsdag og helg du også! Det skal bli godt med helg.. igjen!

 3. avatar Rajo says:

  Nydelig Carpe. Flotte farger og kan nesten kjenne den friske vårluften. :-)
  Fin kveld til deg. Klem klem :-)

 4. naturglede naturglede says:

  Du er herlig! Må le av kommentarrekken. 😀 Irrblått hadde jeg ikke hørt før, men jeg forsto jo hva du mente. Himmlen er skikkelig fin om dagen!!!Men irrgrønt heter det visst fordi messing irrer og blir grønt. Som taket på våre kirker for eksempel.:D

 5. Effjusikay Effjusikay says:

  Ser ut som vi har hatt samme sola i dag :-)

 6. avatar jhou says:

  Fantastiske bilder. Du har nettopp inspirert meg til å pusse ir-filter og ladde batterier :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *