Tenerife; Fra en av turene i Los Cristianos

Turene våre begynte alltid oppe ved leilighetshotellet vårt Los Alisios. Det lå ganske høyt opp i byen Los Cristianos. Derfor begynte vi alltid med å gå nedoverbakke, det er ganske så skånsomt på føtter og ben som har blitt brukt litt for lite i det siste..

De gatene jeg likte best å gå i hadde trær mellom fortau og gate. Trærne så nesten ut som bonsai-trær på litt avstand..

Taket i bonsaitrærne er flotte.. men jeg fikk aldri sjekket om de var vanntette, egentlig.. og glad er jeg for det! :) Jeg tok med paraply på turen fra Norge, det var en god måte å forebygge regnbyger på! 😆

Blomster, ja.. jeg fant blomster! Sånne bilder på høykant synes jeg aldri fungerer helt på bloggen, så du får også et blomsterbilde på tvers! :)

Og som tidligere; jeg har glemt det igjen, hva heter disse??

Det er lett å gå her, stadig nedover.. og som alltid nærmer vi oss sentrum og havnen!

Kofferter og handlebager, beregnet på besøkende som meg? Nei.. jeg ser meg som pensjonist hvis jeg skal gå og trille på noen av de der!

Nede ved strandpromenaden så jeg dette “palasset” fra alle kanter av byen. Et ganske stort bygg som bare står der tomt. Så til slutt måtte jeg spørre en kelner som jobbet like ved hva dette var? “A crazy man with money started something.. now he has no money left!” Var hans versjon, og jeg tror ham så gjerne! Men jeg ser for meg at der kommer det en restaurant eller noe lignende en eller annen gang.. flott blomstertre er det også der, dermed et yndet fotomotiv! 😉

Denne gangen gikk vi rett ned på stranden på baksiden av denne bygningen. Ned til vannkanten gikk vi. Båter med hjul? Det er vel for å få dem ut på vannet!

Moloen som hegner stranden fra bølgene, også stedet der fergene til La Gomera, La Palma og El Hierro går.

Stein i sand, eller sand rundt stein?

Ligger bøyetauet der for å  gi meg et fotomotiv, eller hvilken annen funksjon har dette tauet? 😯

Disse tomme solsengene blir et symbolsk bilde på hvordan ferien ble; Vi gikk mest forbi, slik de andre turistene også gjorde. Det var ikke varmt nok og det var lite sol å se denne uka. Men til gjengjeld ble det gått mye, spist mye, og sett mye mer enn om jeg hadde ligget på en solseng der! 😉

 

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, ferie, foto, tur and tagged , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Tenerife; Fra en av turene i Los Cristianos

 1. avatar LeylaM says:

  Det ser ut som en veldig vakker plass dere bodde på, mye blomster og vekster. Jeg likte de “bonsaitrærne” ekstra godt.

  Det bildet som jeg faktisk likte best, var steinene i sanden, nydelig og veldig spesielt :)

  Ha en fin tirsdag Carpe :)

  • avatar carpediem says:

   Jeg ser vel også etter det vakre og det jeg liker å se på når jeg fotograferer.. er det ikke alltid litt sånn, da?

   Hyggelig at du liker det jeg ser også, som de steinene, feks.. :)

   Ha en fin resten av uken, Leyla!

 2. Takk for at du lyser opp en grå morgen :-) Her hos meg er det regn og blåst. Da er det deilig å drømme seg til varmere strøk.

  Du har glemt navn og jeg regner med at det er navn på trærne. Jacaranda, Carpe! Jeg er jo Bougainvillea-elsker da og den ved “palasset” ditt var mektig. Skal vi søke investorer og starte opp restaurant der? Det hadde vært noe… 😉

  Trillebag er ikke bare for pensjonister. Jeg er på jakt etter noe lignende. Etter at armene mine ble utslitt er det en lidelse å bære handleposer. Tidligere brukte jeg bil til butikken, men etter at jeg flyttet til kommunesentrum har jeg hatt en slik i tankene. Og skulle kjøpe en i lekre farger når jeg var på Gran Canaria. Glemte hele greia, for jeg handler jo ikke så mye der nede. Vel; kall meg pensjonist da! Jeg er i alle fall glemsk… 😉

  Synd dere ikke hadde topp vær denne uken, men det var tross alt en fin pause fra vinteren hjemme. For jeg regner med at du slapp superull???

  Fin tirsdag til deg!

  • avatar carpediem says:

   å gjøre noe med det huset hadde vært en drøm og en utfordring, ja! :)

   Trillebag er vel ikke bare for pensjonister.. jeg vurderte det såvidt på en av handleturene våre også! 😆

   Superull, som undertøy slapp vi, men vi gikk på et at disse “fantastiske tilbudene” om billig guidet busstur og endte opp på en visning av ullsengetøy som pågikk i minst to timer som var en prøvelse i tålmodighet.. har du noen gang prøvd det? 😯

 3. avatar sirenia says:

  Så Carpedamen har fått trimmet seg litt da 😉
  Det synes jeg er flott i syden, all gåingen i lette klær :)
  Flotte bilder, kjente meg igjen på kaia til El Hierro.
  Tror bøyene angir tillatt badeplass, ikke innenfor bøyen,
  som jo er småbåthavn.

  • avatar carpediem says:

   Fått trimmet seg så mye at hun setter seg nye mål for våren; denne damen skal trimmes!! 😉

   Det er deilig å gå på tur uten vintersko og tykke lag med klær.. gleder meg uhemmet til varmere dager med snø- og isfrie veier og gater!!

   Aha– det skulle jeg jo ha sett da jeg var der.. det er logisk det med bøyene!

 4. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Så flott det så ut der.. “drømme drømme” :)
  Mye fine blomster og trær, men jeg vet dessverre ikke navnet på den blomsten..
  Og trillebager er vel ikke aldersbetinget, Jeg som pensjonist kunne aldri tenkt meg å ha noe sånnt rullende og skramlende med meg. 😆
  Men de båtene med hjul var jo skikkelig lurt/smart, da.
  Takk for en fin tur i de varme strøk. Koser meg med bilder og tekst. :)
  Ha en fin kveld, carpe.
  Klemm. !

  • avatar carpediem says:

   Trillebager er nok smart til sitt bruk, nå man handler og ikke orker å gå og bære så tungt, og veien er lett å gå.. da egner den seg!

   Det spiller ingen rolle om ikke du heller kan navn på blomstene, bare vi kan nyte blomstene, og det er vi jo gode på! 😀

   Lurt på hjul for å trille båtene enkelt ut i vannet, ja! 😀

   Klem til deg også!

 5. ertaberta2 ertaberta2 says:

  …. Ahh, glemte å kommentere det fine Sandbildet ditt.
  Flott avtrykk i sanden,
  Ser du mellom de to største steinene,
  Der ser jeg ett avtrykk av en Fisk.. Herlig… :)
  Nattinatt.. Klem :)

 6. avatar carpediem says:

  se der, du.. der er det jo en fisk! Hvorfor så jeg ikke det før nå, da?

 7. avatar Breiflabben says:

  På kjente tomter med litt gråere vær enn jeg er vant til der nede :-)
  Bygget nede på stranden har vært der i alle år og har ingen ting med en rik mann som ikke hadde penger nok til å fullføre byggingen. Da hadde han jo bare solgt for det er jo en helt fantastisk plassering.
  Det er en medgift eller en annen form for betaling for tjeneste innenfor det “Royale” Spania. Om det var en Marques eller noen annen adelig som fikk det fra noen annen innen adelen eller kongehuset, husker jeg ikke.
  Men det er altså en eiendom som ikke er så lett salgbar på grunn av eierforholdet.

  Jeg kan love deg at det er mange som er sugne på den tomten der, men selv Arona kommune får ikke lov til å rive dritten. Bygget er jo farlig og må holdes avstengt, men det er noen uteliggere som bruker det når de ikke blir oppdaget av politiet.

  Jeg skal sjekke opp historien neste gang, men det er noe i nærheten av det jeg har forklart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *