Den Store Barnedåpen står for døren…

Nå til helgen skjer det. Barnedåpen, ja, den store barnedåpen! :)

Dåp av to barn, mine barnebarn. Min datters to barn som ble født på samme dag.. Tvillingene. En gutt og en jente, ikke mer like enn to andre søsken, men likevel nærmere hverandre enn andre søsken kan være, for de er akkurat like gamle. :)

Disse to små barna som akkurat da har blitt et halvt år, skal døpes i kapellet som jeg selv har hatt et nært forhold til. Jeg har vært i mange gudstjenester der, jeg har jobbet der som klokker, og jeg har sunget der som forsanger. Jeg har mange ganger sittet i kirkebenkene der. Jeg giftet meg der og jeg bar mitt første barn til dåpen der. Akkurat i det kapellet skal mine første barnebarn døpes.

Og det er så riktig, og det er så godt. :)

Så ja; jeg blir ganske så fraværende noen dager, men jeg kommer tilbake med mange gode opplevelser, og jeg kommer garantert til å gi dere en oppdatering når den tiden er riktig..

Ha en fin helg du som titter innom!

(det er ikke mine barnebarn, dette er et collage av bilder som er funnet på nettet og bearbeidet til et collage av meg)

 

 

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, familie, glede, gleder, helg, kirke, tanker and tagged , , , . Bookmark the permalink.

26 Responses to Den Store Barnedåpen står for døren…

 1. Effjusikay Effjusikay says:

  Storkos deg 😀 Regner med at det blir bildedokumentar av begivenheten 😉

 2. avatar LeylaM says:

  Gleder meg med deg Carpe, det blir en stor og høytidelig dag..Grip den :)

  Ha en fin kveld og en klem sendes deg :)

 3. avatar jadajada says:

  Klokker ?? det har du aldri sagt noe om …….

  men hjertelig tilykke og grattis til alle :)

 4. avatar Rajo says:

  Gratulerer til barna, foreldrene og ikke minst en stolt farmor.
  Det blir en stor dag for dere alle.
  Lykke til. :-)

 5. avatar Lilleyam says:

  Det bare må bli en flott helg 😀
  Gratulerer på forskudd.

 6. naturglede naturglede says:

  Ønsker deg og dine all lykke til. 😀 Det går nok så fint så.

  Nydelig de tvillingbildene. Du må prøve på noen sånne bilder til deg selv og minneboka. Babyer har så utrolig bittesmå fingre og tær. Jeg knipset litt sånt i svart/hvitt av Bitteliten. Morsomt å se på dem i dag og se hvor mye han har vokst på disse årene. Klemsiklem og nyt opplevelsen 😆

  • avatar carpediem says:

   Jeg har tenkt på det, Katten, at jeg må få det til.. men sånn som det foreløpig har vært har jeg sett dem så alt for lite .. bildene jeg har på min harddisk er egentlig ikke så mange.. Jeg håper jeg rekker å ha kameraet mitt i hendene i tillegg med å kose med dem de timene de er sammen med oss. Dessverre bor de jo ikke her i Oslo, men i København. Det fører til at jeg ser dem alt for lite, så langt!

 7. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Åh, Carpe.
  Dette blir nok en stor og minnerik dag/Helg for deg og dine.
  Gratulerer med den store barnedåpen,/ dagen :)
  Kos deg mye, og ta godt vare på minnene.
  Mange klemmer til deg, og god Helg. 😀
  .

  • avatar carpediem says:

   tusen takk, EB. :)
   javisst ble det minnerikt!! Jeg er fremdeles litt “høy” på opplevelser… de er verdens nydeligste, om mine barn er superflinke til å få det til! 😉

   Gode klemmer til deg også!

 8. avatar Energica says:

  Det blir nok en flott og minnerik dag! Gledestårer og gode tanker om fremtiden følger med en slik begivenhet. Kos deg og lykke til :-)

Leave a Reply