Årskavalkade 2011

 

 

Det er på disse tider at vi ser bakover på hva som har skjedd det siste året. I all enkelthet tar jeg også et tilbakeblikk på det siste året som blogger.

Det skjedde i begynnelsen av Mars. Det var tydelig at vi som bloggere ikke var ønsket på VGblogg lenger, og mange av oss prøvde oss ut av den tryggheten vi hadde vært i mange år.. Bloggerne spredte seg til forskjellige portaler, selv har jeg vært innom flere andre før Sjalle proklamerte at hans nye blogportal sto åpen. Bloghog ble skapt, og jeg var en av de første som fant veien inn hit. Mitt første innlegg var 4. mars. Det var en spennende tid hvor jeg opplevde at jeg var med på å skape en ny bloggportal. Etterhvert har portalen vokst, og jeg har ikke vært i tvil om at dette er mitt sted å være!

Jeg var raskt igang med å bildeblogge, slik jeg har gjort for det meste i alle år. I påsken reiste vi til sommerhytta og åpnet den. Været var godt og snøen var borte. Det ble en annerledes høytid..

Våren var full av forventninger, ikke bare ble det varmere og lysere dager, men datteren min gikk og bar på tvillinger som skulle bli født på ettersommeren. Jeg greide ikke gå forbi en babybutikk uten at det rykket i lommeboken.. Strikkepinnene gikk igjen, det ble strikket i hvitt, og jeg bekymret meg.. unge jenta, allerede mor, og to stykker, hvordan skal det gå?

I juni var familien på slektstreff, vi møtte 115 andre i storslekta som få av oss kjente flere enn de nærmeste slektningene. Et stort arrangement som varte en hel helg til ende, som fylte oss med sterke opplevelser som vi tar med oss videre. Jeg tok selvfølgelig igjen for mange bilder.. her har du bilder av en fillebikkje fra en skogstur..

I juli skjedde det mye; Jeg var på den store Europabilturen i første delen. Ennå er jeg ikke gjennom redigeringen av bildene fra den turen. Her er et gjensyn fra Koldinghus i Danmark. 22. Juli hørte jeg bomben som snudde Oslo på hodet, senere hørte jeg om Utøyatragedien. Norge var i sjokk, jeg var i sjokk, jeg dro til sentrum og opplevde Rosetoget.

Natt til 27. juli ble jeg mormor. To små barn ble født, de er verdens vakreste.. Født omtrent to måneder før tiden, men de er perfekte! De kommer ut av kuvøsen etter en uke, hjemme etter tre uker. Alt er et under, og jeg er stolt av datteren min som viser seg å være en ansvarlig og dyktig mor! Hun er heldig som har en kjærlig og flink kjæreste som stiller opp for den nye familien sin!

I august har jeg allerede vært på besøk hos tvillingfamilien, men jeg planlegger ny tur i september. Jeg er i gang i butikker igjen, lager utstyrspakke, og forteller dere alle det..

Min mor og jeg reiser til København der datteren min bor med sin lille familie. Vi har det kjempehyggelig og vi blir betrygget på at dette ordner de unge foreldrene. Vel hjemme igjen faller mor og slår hodet sitt. Jeg sitter ved sykesengen, og mye tid blir brukt i tiden etterpå til sykebesøk. Familien min står tett sammen, vi lærer hverandre å kjenne igjen, på nye måter. Det blir mindre tid på å blogge, men innom må jeg. Jeg fortsetter å fortelle dere om Europa-turen. Jeg leser dere andre og kommenterer. Jeg trives på bloghog. :)

Jeg får en ny jobb, jeg blir fagleder på jobben, og jeg får igjen nye utfordringer som gjør meg sliten når jeg kommer hjem. Livet består mest av jobb, familie og oppfølging av mor. Dette er viktig, bloggen blir igjen litt nedprioritert.. Men jeg kommer innom minst et par ganger i uken likevel, Bloghog er som en underliggende puls i livet mitt…

I november er jeg litt i gang med å vise bilder fra Europa-turen igjen, nå har jeg kommet til Venezia, turens absolutte sørligste punkt. Nå snudde vi bilen nordover igjen. Massevis av bilder er det fremdeles igjen..

Jeg kommer på at det nærmer seg advent, skal ikke Bloghog ha julekalender? Jeg logger stemningen, og får stor respons! Desember har stått i kalenderens tegn.. Første kalenderbloggår er ferdig på den nye portalen vår. Tusen takk alle bloggvenner for tiden vi har hatt sammen i 2011! jeg gleder meg til et nytt bloggår sammen med dere! Mitt forsett for det nye året er at jeg kommer til å fortsette å blogge – her! 😀

 

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in advent, blogg, carpe diem and tagged . Bookmark the permalink.

34 Responses to Årskavalkade 2011

 1. avatar birgitt says:

  Godt nytt år til deg også, Carpe :-) Det må vel nesten være for et nyttårforsett å regne: det at vi skal fortsette å blogge her? 😉
  Nydelig bilder :-)

 2. avatar Jorunn says:

  Det var et flott nyttårsforsett som jeg også kan skrive under på :-)

 3. avatar maybee says:

  ååå så fine baby bilder,blir helt tussete av sånne små…håper noen venner av meg snart vil yngle litt:)jeg er ferdig og det er søskenene mine også,bare elste,men hun er bare 18 så håper inderlig hun venter en stund:)

 4. avatar LeylaM says:

  Et begivenhetsrikt år for deg Carpe, mormor er du blitt til to skjønne små, du reiste rundt i Europa, du fikk ny jobb, du blogget her sammen med oss og fortalte om alle dine begivenheter gjennom tekst og bilder, vi er takkemlige for det :)

  Så arrangerte du Julekalenderen her på Bloghog, en flott gjennomført kalender med deg ved roret, tusen takk skal du ha :)

  Nå er vi snart inne i et nytt år, og med blanke ark starter vi på ny, med deg sammen med oss :)

  Nydelige bilder og vakker tekst dette Carpe, en flott oppsummering av ditt år, tusen takk for at du deler :)

  Ha en fortsatt flott romjul :)

  God klem til deg :)

  • avatar carpediem says:

   Ja, det har vært et begivenhetsrikt år! Store omveltninger har skjedd i familien vår. Mye kommer vel til å skje til neste år også. I januar blir det barnedåp, i februar håper jeg på en utenlandstur igjen.. i april skal det avklares om jeg får engasjement videre i den jobben jeg har nå. Det er spennende. Tvillingene bir et år i løpet av sommeren.. det skal bli gøy å se dem vokse opp!

   I mellomtiden skal resten av romjulen nytes og nyttår feires..
   Godklem til deg også!

 5. naturglede naturglede says:

  Godt å ta en oppsummering når et år er omme. Jeg har også sortert litt bilder og tenkt å lage en årskalender, men den er ikke helt klar enda. 😆 Det er rart hvor mye som har skjedd på de månedene vi har hatt på bloghog. Mitt ønske for portalen, er at den vil fortsette i år etter år. Jeg føler meg heldig over å ha dere alle her inne. Ønsker deg og alle her på bloghog en herlig fortsettelse av julen med en juleklem og gode tanker for det nye året :)

  • avatar carpediem says:

   jeg venter på din kavalkade, det blir hyggelig! :) Er det ikke rart å sitte og se sånn bakover og se på alt vi har opplevd, samtidig som det oppleves som veldig nært i tid? Rart det med tidsopplevelsen..
   Jeg er veldig glad for Bloghog og alle dere som er her. Det er veldig bra! :)

 6. avatar sirenia says:

  Carpe midt i livet :) med så mye godt som skjer :)
  det er godt å lese. Veldig nudelige babi`er …
  For et år Carpe!
  At vi sees ofte her, det er jeg sikker på,
  dessuten må du jo begynne å planlegge runden? 😉

  • avatar carpediem says:

   det er mye bra som skjer! :)
   Midt i livet, ja.. det er jeg fortsatt! 😆
   Runden, ja.. den skal jeg ta en gang men jeg tror ikke jeg får det til til neste år….

 7. avatar lenesim says:

  For en flott årskavalkade (forøvrig et vanskelig ord å skrive…) Carpe! Har vært innom alle linkene dine også, tror jeg, og tenker at jammen gikk dette året fort!

  Kanskje jeg også lager meg en slik årskavalkade, du inspirerte meg her :)

  God “resten av romjula”
  :)

  • avatar carpediem says:

   tusen takk, lenesim! :) Gøy at du har klikket innom innleggene mine. Jeg håpet jo på det. :) Jeg vil gjerne se ditt 2011-år!

   kos deg videre med jula du også!

 8. avatar sjalle says:

  Tusen takk for fin årskavalkade carpe :)
  PS: hotellavgiften for bloghog er i alle fall betalt frem til jan. 2013. Mindre perspektiv enn det er ikke aktuelt :)

  • avatar carpediem says:

   neimen tusen takk, det var flott at du ser det slik at jeg har betalt for hele 2012, er det riktig, da?

   Her er det godt å være, så jeg blir selv om avgiften forfaller før!?

   • avatar sjalle says:

    Øhh, jeg mente altså avgiften jeg betaler til PRO-ISP for hele portalen, med hotell, domene, database og hele balletten 😀

    • avatar carpediem says:

     ah, da skjønner jeg det bedre. :) jeg mener jo at jeg først har betalt fra mars til september, så fra september til september.. så en gang i september 2012 bør jeg vel innetale nye 150 kroner, hvis jeg ikke trenger mer lagringsplass før det, da..
     men at du har betalt til januar 2013 er en fin melding til oss, tusen takk! Det er godt!

 9. avatar jadajada says:

  carpe…

  takk for året ditt som har gått både i ord og bilder

  ønskere alle godt nytt år :)

 10. avatar tankespire says:

  For en fin måte å oppsummere året på 😀 Nesten så jeg må låne idéen…
  Kjempemorsomt å lese, og det ser ut som du har hatt et fint år!

  Blir helt hjertesmelt av de nydelige små barnebarna dine – virkelig nydelig bilde ♥ Og jeg er (selv om jeg ikke er den mest aktive…) kjempeglad for at så mange har funnet veien inn her :-)

  Ønsker deg et riktig godt smilefint nytt år, med mange gode opplevelser og minner for neste års årskavalkade 😀

  • avatar carpediem says:

   jeg lar de bildene jeg fant på nettet være symbolsk mine barnebarn.. jeg har komponert og redigert collaget. De ser nesten sånn ut, egentlig! 😉

   Lån idéen, det er bare koselig!

   smilefint leste jeg som rynkefritt.. sånn er det når jeg er omtrent midtveis i livet! 😛

   Godt nytt år til deg og dine!

 11. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Ett vakkert innlegg og ett fint tilbakeblikk på året som var..
  Mye som har skjedd hos deg og barnebara er bare helt skjønne.. :)
  En tommel fra meg og ønske om ett godt nytt år til deg.
  Nyttårsklemm. :)

  • avatar carpediem says:

   tusen takk, EB! :) Og som jeg skrev over; bildene av babyene er egentlig ikke mine barnebarn, det er bilder som er lånt på nettet, redigert og laget collage av.. håper jeg blir tilgitt!

   Vært over til deg og lest.. godt nytt år til deg også!

 12. avatar emte says:

  Eit begivenheitsrikt år for deg:)
  Å oppleve at ein eigne får barn og greier det minst like godt som det vi gjorde er flott og trygt å sjå :)

  Vil få ynskje deg Hjarteleg tillukke med dagen,ikkje alle som får fyrverkeri på tampen av sin :)
  Marieklem

  • avatar carpediem says:

   Hei MT :)

   Det ar vært et begivenhetsrikt år, ja!

   Neimen, husker du det også, du, da? Javisst hadde jeg bursdag i går, tusen takk! Den er alltid litt annerledes enn andres bursdager, i og med at dagen avsluttes med en skikkelig salutt!!! 😉

 13. avatar Rita says:

  Åh så nydelige bilder av de herlige små :) Gratulerer så ufattlig mye. En herlig årskavalkade av deg.

  stor klem og godt nytt år!!

  • avatar carpediem says:

   Hei Rita! :) Så hyggelig at du stikker innom her! Har du det bra?? Jeg har jukset litt; det er ikke bilder av mine barnebarn, de er lånt og redigert inn i et collage.. jeg har fått absolutt forbud mot å legge ut bilder av de små på nettet. Sånt godtar jeg glatt! :)

 14. avatar Kimzona says:

  Takk for et koselig innlegg! :)

  Det har virkelig vært et begivenhetsrikt år!!

 15. avatar Anders says:

  Jasså, så dette er bloghog? Ser fint ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *