Et lite løft og pekefinger til Julekalenderen 2011…

FOR DE SOM SYNES AT SAMLESIDEN FORSVANT;

Klikk på bildet, så kommer du til siden som ligger på 26.11.2011.
Slik jeg forstår teknikken her, skal jeg ikke endre på noen dato eller prøve å republisere innlegget!

Tusen takk til alle flotte bidrag så langt! Jeg minner også på at skriver du et Adventsinnlegg som kan passe inn, linker jeg det gjerne inn når jeg kommer online!

 

 

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in advent, blogg and tagged . Bookmark the permalink.

13 Responses to Et lite løft og pekefinger til Julekalenderen 2011…

 1. naturglede naturglede says:

  Så bra! 😀 Du får legge ut dette bildet med link med jevne mellomrom, så finner alle deg vet du. Republisere hadde jeg ikke våget. Jeg forsøkte med med å legge inn etter klokkeslett en dag jeg ikke var hjemme, men det ble bare tull. Her må nok Sjalle jobbe litt til stakkar. Men dette du gjorde her var smart. Tusen takk og ha en flott dag i vinteren :)

  • avatar carpediem says:

   tihi.. det virket, og det er bra!

   Nei, jeg turte ikke redigere, og vi har vel fått mange advarsler mot slikt.. så noe måtte jeg jo finne på! :)

 2. avatar Ragnhild says:

  Veldig lurt å gjøre dette, carpe!
  Du kan jo kanskje gjøre det samme en gang i uka, (eller noe sånt), slik at vi alle til enhver tid kan finne samlesiden. ;o)

 3. avatar carpediem says:

  det er mulig å gå inn fra hovedsiden også, og velge den grønne t-en, men da blir hensikten med samlesiden litt borte..

  fant ut at noe måtte gjøres, ja! En gang i uken, sier du? hmmm.. får se på det…….

  • avatar Ragnhild says:

   Jeg har forresten nettopp postet en nytt innlegg som kan passe i adventskalenderen. Men jeg har ikke satt noen lukedag.

   Jeg har nemlig lyst til å skrive litt om noen adventssanger og julesanger i noen innlegg. Det kunne jo ha vært et tema i seg selv, hvis flere ville skrive om julesanger, men da blir det nok for mange tema å holde styr på, så jeg tenkte at noen julesanger og litt om em kunne passe her på dette temaet akkurat som naturgledes historie og andre innlegg ? I såfall hadde det vært fint om du lenket mine musikkbidrag også. Og jeg kan sette lukedag på dem, hvis det gjør det mer oversiktelig.

   • avatar carpediem says:

    Jeg har linket deg inn til i morgen med din overskrift, jeg synes den var fin, jeg! Så lenge jeg linker dem til dagene som går er vel det greit nok? jeg ser ikke helt akkurat nå hva den ellers skulle hete.. hovedinnlegget holder på den formen vi bestemte, så linker jeg nye innlegg inn under.. det må være greit nok? Jeg skal sove på det..
    navnet Trygve Hoff betyr også en annen person for meg, men det kan jeg fortelle deg en annen gang.. :)

 4. naturglede naturglede says:

  Link opp Erta Bertas herlige nissehistorie som dagens luke da. Hun kan vel ta denne dagen også, sammen med det som kanskje kommer siden i dag :)

 5. avatar kaos says:

  Jeg driver og lager luke 12 nå :)

 6. naturglede naturglede says:

  Har vært inne og lest luke 12. Flott levert! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *