Link-problem for Bloghog?

Eller bare en liten bug? 😯

Når jeg klikker på linker på ‘Veikrysset’ kommer jeg ikke til bloggen jeg vil til, men blir på ‘veikrysset’. Klikker jeg på kommentarene på et innlegg både hos andre og hos meg, fyker jeg rett til ‘Veikrysset’.

Det er da måte på hvor ofte jeg skal via veikrysset, vel?

Regner med at det er en smal sak å løse for dem som skjønner seg på det… Sjaaaaalle!

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Link-problem for Bloghog?

  1. avatar admin says:

    Akkurat ja. Det ser ut som ‘rådet’ jeg fikk inne i WordPress codex om endringer i konfigureringen var helt borti hamp og staur. Jeg syntes det de anbefalte om endringer for sub-domener virket litt rart, for å si det mildt, og det var det altså.

    Nå har jeg endret tilbake til den konfiguereringen som virker.

  2. avatar Hilde says:

    Jeg hadde også det problemet her om dagen. Men nå ser det ut til at jeg kommer dit jeg vil. Som f.eks… hit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *