Ettermiddagstur før mørket kom..

Det er ikke mye av tiden etter arbeidstid som er lys nå, så jeg grep kameraet da jeg så den trolske stemningen og skyndte meg til kameraten min på steinen.. I kveld var ikke sikten lang, så det ble mer nærutsikten..

Det er november, vi har hatt mange frostnetter, men det er lite tegn på at snøen er på vei..

Rundt lysene blir det en ring av dis som fanger lyset..

Trærne nærmest er lettest å fange til motiv. Resten er bare i tåka..

Leker litt med kontrastene, men stemningen blir den samme.. tåka kommer!

Gammeltreet er borte, isteden har jeg valgt et annet tre til å bli det utvalgte, som jeg kommer til å følge gjennom årstidene.. :)

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, foto, glede, høst, natur, tur and tagged , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Ettermiddagstur før mørket kom..

 1. avatar LeylaM says:

  Liker slike tåkebilder, mystiske og litt sånn creepy :) Tåka som kommer på denne årstiden er utrolig rå og kald, men alt har vel sin sjarm :)
  Skal bli spennende å følge med treet du har valgt ut gjennom de ulike årstidende.

  Flotte stemningsbilder, tusen takk for turen carpe og ha en fin dag i morgen :)

  • avatar carpediem says:

   det var en spesiell stemning der midt mellom tåkeland og litt åpnere landskap.. det er ofte akkurat der ved Kragstøtten at jeg ser akkurat dette fenomenet..

   Jeg har allerede tatt en del bilder av det treet.. kanskje skal jeg lage en årskavalkade litt senere akkurat med bilder av det.

   Ha en fin torsdagskveld.. snart er det heeeelg! 😀

 2. avatar argus37 says:

  Med unntak av et par dager, så har vi hatt tett tåke hver eneste dag i en hel måned nå. Aner solen øverst der oppe et sted, men i løpet av 5-10 minutter så har tåka druknet den igjen. Bah!

  • avatar carpediem says:

   Det er tøfft å leve sånn i tåkelandet.. prøver du å finne topper som befinner seg over skydekket? Det er flott i den høyden jeg bor, hvis jeg ikke er på jobb i skyggenes dal, da..

   • avatar argus37 says:

    Nei, det ser ut som tåka ligger over oss. Det blir tettere jo lenger opp jeg går, men jeg kjørte en tur til Slemmstad idag (Ned mot sjøen). Og der var det faktisk sol! Det var det også på Vollen – og utover fjorden, men hjemme ventet tåka tjukk som graut – fortsatt!

 3. naturglede naturglede says:

  Merkelig, jeg fikk ikke opp det første bildet ditt? Men de andre bildene var flotte og fulle av trolsk stemning. Nytt tre å følge? Smart. Kanskje jeg også skal finne meg et nytt tre. De har nemlig felt dem jeg hadde i horisonten. Det ble litt rart i førsten, men nå har jeg vendt meg. Men det er mange andre trær å velge i. Gøy å se hvordan alt forandrer seg med årstidene. Ha en god kveld :)

 4. avatar argus37 says:

  @Carpediem:
  Ja, jeg vet jo at den er der, men jeg er vel ikke så sikker på at jeg gidder kjøre rundt på jakt etter et solglimt heller. Da skal forholdene gi relativt sterke indikasjoner på at jeg vil finne det jeg ser etter. Og helst innenfor 3-4 km.

  • avatar carpediem says:

   Jeg skjønner det, med mange forskjellige motivasjoner og begrensninger er det ikke interessant å reise sånn rundt..
   -tidkrevende er det, og
   -bensinen er dyr,
   -og plutselig er sola hjemme på tunet ditt..
   Hvem vet hvor sola hopper i morgen?
   Kanskje banker’n på døra? :)

   Nå legger meg nå.. god natt!

 5. avatar argus37 says:

  @Carpediem:
  Jo, det tror jeg på. Har vel ca 60 000 bilder her som for det meste er ‘grovsortert’, men som nå – greunnet antall – må igjennom en finsortering slik at det blir lettere å finne dem igjen . Da går nok vinteren 😀

Leave a Reply