For fem år siden..

Skjedde det to ting i livet mitt som jeg har lyst til å markere..

Jeg fant mannen i mitt liv via MSN Soulmates. :) Kjæresten min, den aller mest tålmodige, min beste turvenn, tryggheten i livet mitt, takk for at du også ville være sammen med meg! 😀

Det GÅR altså an å finne kjærligheten via slike sider. Det skrives ofte så mye negativt om å finne kjæreste via slike nettsider, men nettopp for meg ble dette helt riktig. Jeg fikk sortert bort alle de som hadde andre agendaer enn meg med å være på slike nettsteder, og så sto jeg igjen med ham som var rett for meg..

Å ja, det tok tid.. jeg brukte tid på mange mail og telefonsamtaler, møter med de som det ikke stemte med før jeg fant ham, den rette.. Noen tok det lengre tid å sortere bort, men underveis så ble det altså riktig for oss begge. :)

Nå har vi det så bra sammen! :) Vi sees mest i helger og ferier fordi vi begge to har familier på hver vår side og jobber slik at det er praktisk foreløpig å bo hver for oss. Men på sikt skal vi nok slå hjemmene våre sammen til et felles et.. Det kan ennå ta noen år før det skjer, men det gjør ingenting, for vi har det også så fint slik vi har det! 😀

Samtidig med at jeg fant den rette, fant jeg ut at jeg ville fortsette å være på nett på en annen måte, da fant jeg ut at jeg hadde lyst til å prøve å blogge. VG’s bloggportal ble valget, og der var det godt å være, lenge.. jeg fant bloggvenner som jeg fremdeles har. Mange har jeg møtt i det virkelige liv, og flere håper jeg på å møte en gang i fremtiden når jeg bestemmer meg for å ta Den Store Norges-turneen som jeg har blogget om i et tidligere innlegg… :)

Men foreløpig er det bra som jeg har det, her jeg har flyttet til Bloghog-portalen! :)
Jeg håper at vi etterhvert kan ta opp tradisjonen fra VGblogg og møtes fra tid til annen, på et uhøytidelig sted til treff.. Det ble ikke noe av i Frognerparken i august, men kanskje kan vi få noe til innendørs før jul en gang?

Takk alle gode, søte, kloke, tålmodige bloggere for at dere har tatt meg inn i bloggsamfunnet vi har sammen! Jeg har kommet for å bli! 😉

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

16 Responses to For fem år siden..

 1. avatar jadajada says:

  carpe…..

  vi har vel noenlunde samme fartstid sammen på blogg
  jeg så med det samme jeg møtte dere to
  dette blir bra – og jeg tror fortsatt at jeg har rett i det

  selvfølgelig skal vi møtes igjen – uansett – et sted en gang
  og det vil alltid være en glede

  og stor takk til deg ….. hils :)

  • avatar carpediem says:

   mye vann har rent i havet siden vi skrev den første kommentaren på hverandres blogg, jadajada.. :)

   Jeg tror også dette skal vare lenge, lenge, mellom meg og kjæresten, så det blir nok både 10 og 20-års-jubileum! 😀

   Vi må få til en del treff gjennom året, og jeg vil møte både deg og mange andre nye og gamle bloggere! :)

 2. avatar LeylaM says:

  Gratulerer med 5 aars jubileum :)
  Kjaerlighet er noe man ikke skal si nei takk til…dersom det er den rette :)

  Det er i disse dager 3 aar siden jeg begynte aa blogge..:D

  Ha en fin onsdagskveld :)

  Klem :)

  • avatar carpediem says:

   tusen takk, Leyla.. ja, tenk på alt som har skjedd siden første gang du registrerte deg på VGB, da.. :)
   Det er unikt det du har opplevd.. og alle gleder seg over at du har blitt nordmann igjen!

   Klem! 😀

 3. avatar Rajo says:

  Gratulere med begge jubileumene.
  Tenk så trivelig det hadde vært om vi kunne møtes engang. Tror vi har vært innom det før, – vi har mye felles. Og i mellomtiden holder vi kontakten, både her og der. :-)

  • avatar carpediem says:

   Jeg har kjempelyst til å møte deg en gang, Rajo.. vi må da vel få til det?? :)
   Og i mellomtiden er vi hvertfall her! (- og der! 😉 )

 4. avatar Hilde says:

  Gratulerer så mye med begge 5 års jubileum’ene :)

 5. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Gratulere med 5+5. :)
  Så koselig innlegg.. og så godt at du har møtt mannen i ditt liv, kjærligheten.. :)
  Neste år har jeg vært i 5 år som blogger, mange fine bloggere har jeg møtt på bloggtreff,
  jeg har hilst på deg og mange andre, bare hyggelige folk.. :)
  Den store Norgesturneen blir spennende å høre om..
  Og som jeg sa en gang, her er alle velkommne og det står alltid kaffe på
  bordet om noen stikker innom.
  Ønsker deg en riktig god natt, med klemm.
  Sove godt, da.. :)

  • avatar carpediem says:

   tusen takk! :) Jeg har det godt nå, jeg kjenner at jeg er velsignet at jeg har det som jeg har det nå. Motbakke er det innimellom i livet, men det at jeg nå har funnet ham og ham meg, gjør dagene mye lettere. :)
   Jeg får komme tilbake til Norgesturneen, jeg skal liksom få satt av litt god tid på den! 😀

 6. avatar sirenia says:

  Gratulerer Carpe :) koselig å lese :)
  Blir gjerne med på et treff før jul jeg,
  tror jeg da. For nå er utbygginga i gang her.
  Endelig.

  • avatar carpediem says:

   tusen takk, Sirenia! :)

   Vi får se om vi får dratt igang et treff et eller annet sted på en eller annen måte… noen som har bedre tid enn meg som har lyst til å arrangere? 😉

   Så deilig at du endelig er i gang med den etterlengtede utbyggingen! :)

 7. Lisens Lisens says:

  Gratulerer med begge jubileer. :)
  Så kjekt å høre at NOEN finner hverandre på nett.
  Jeg møtte bare idioter som var ute etter EN ting. eller masse løgn og bedrag, derfor er det ekstra kjekt å høre om noen som lyktes!
  Jeg ga det opp.
  Kos deg og nyt og Carpe Diem.

  • avatar carpediem says:

   Tusen takk, Lisens.. synes jeg må fortelle historien vår sånn i korte trekk ved hvert jubileum. At det går an, javisst! Jeg har hørt og lest om mange andre også som har fått det til! Gi deg, allerede? 😯 Synes det er leit!

 8. avatar lenesim says:

  Gratulerer med begge jubileene Carpe :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *