Midt oppi at livet er snudd opp/ned på privaten, skjer det hyggelige ting på jobben..

På andre uke går jeg jevnlig på sykebesøk på sykehuset. En av mine aller nærmeste er der etter en ulykke i forrige uke.. Sakte sakte blir hun bedre, men det kommer til å ta lang tid! Det jeg ser er positivt oppi dette er at storfamilien samler seg, og vi samler oss rundt ham som er litt mindre utrustet enn oss andre.. Noe kryptisk skrevet, men jeg vil verne om familien min her på bloggen..

På jobben har jeg blitt tilbudt en ny stilling. En stilling uten arbeid turnus og på røde dager, men med større ansvar. Jeg har ikke brukt mange dagene på å bestemme meg for å ta utfordringen. Jeg er glad for at jeg nå får anerkjennelse og at de tror på at jeg kan ta på meg nye, større oppgaver.. :) Stillingen er ikke skrevet under ennå og alle vet ikke om dette så hva jeg egentlig skal gjøre får også bli stående slik noen dager.

Uansett; midt oppi vanskelige dager her hjemme, har det skjedd noe veldig positivt og gledelig på jobben, altså! 😀 En halv champagneflaske er sprettet og det er blitt skålet her..
Jeg er klar for nye utfordringer!

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in familie, glede, jobb and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

20 Responses to Midt oppi at livet er snudd opp/ned på privaten, skjer det hyggelige ting på jobben..

 1. Lisens Lisens says:

  SÅ flott. Gratulerer, kjekt når noe går bra! :)

 2. Effjusikay Effjusikay says:

  Håper at det vonde blir oppveid av det gode, jeg sliter selv med å få den vektskåla til å holde balansen i år… men fint å se at gode ting skjer – og at det går langsomt med riktig vei for han på sykehuset!

  • avatar carpediem says:

   Det er spennende dager for tiden, både på det positive og det jeg sliter litt mere med.. men kanskje blir det sånn at vi kommer litt nærmere hverandre igjen som familie, og det kan da ikke være noe annet enn positivt?
   Hun på sykehuset har vi god tro på at det går framover med henne nå, heldigvis! :)

   • Effjusikay Effjusikay says:

    HUN på sykehuset :-) Beklager. God bedring til henne. At familien kommer nærmere er alltid positivt, så lenge det går bra med “årsaken”…

    • avatar carpediem says:

     så lenge jeg er så ullen på detaljene er du tilgitt i forhold til kjønn! Joda, hun kommer seg, sakte bedre fra dag til dag nå! :)
     Det er vel lettest å evaluere disse ukene i etterkant.. kan fortelle mer om det en annen gang!

 3. avatar sirenia says:

  Tøffa :) god klem til Carpe!
  Du klarer det meste du.
  God bedring til slektning,
  samhold er viktig.

 4. avatar Breiflabben says:

  Gratulere Carpe, håper den nye stillingen blir kjekk :-)
  Og så ønsker jeg god bedring til den som ikke har det så godt.

  Men hvordan spretter man en halv flaske champagne?
  Den skal jo bare drikkes opp før den blir doven 😉

  • avatar carpediem says:

   Jeg er spent på den nye jobben.. mer ansvar, ny oppgaver.. jeg vil gjerne vise at jeg greier å fylle den oppgaven… :)

   En halvflaske champagne? Det var en av de små.. heter de 3 dl, mon tro?

 5. naturglede naturglede says:

  Nå ble jeg glad på dine veine! Gratulerer så masse. Nyt følelsen av å bli verdsatt.
  Håper den som er syk kommer seg fort 😀 En knakende god dag ønskes deg 😆

 6. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Gratulere med ny stilling, så bra… ønsker deg gode høstdager :)
  og sender en god tanke til den som er syk og ønsker god bedring.
  Klem til deg..

 7. avatar Jorunn says:

  Gratulerer med at det går bra i noen deler av livet ditt nå også :-) og hils og ønsk god bedring til henne på sykehus :-)

  Det at storfamilien samles og tar vare på hverandre kan bare være positivt, derfor er det ikke bare på jobben det skjer hyggelige ting :-)

 8. avatar rita says:

  Helt sikkert veldig fortjent med ny stilling. Du har jobbet rumpa av deg ved flere anledninger og endelig ble det din tur. FLOTT!!!
  Håper din venn blir frisk, skal krysse det som krysses kan.
  Klem fra meg som har flyttet ut.

 9. avatar Rita says:

  Dere klarer dere helt fint uten meg :) Dere har jo klart dere lenge uten meg :) jeg er på http://www.heartandsoul.nu og har tatt med meg noen av innleggene. Jeg fant meg aldri helt til rette her, men det er IKKE noen av deres skyld :) bare min :)
  Varm klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *