Ikke husker jeg navn, og sannelig har jeg det sånn med passord også..

Jeg leser hos “jadajada” at han strever med å huske navn på nye mennesker.. Vi blir presentert for dem, så snur vi oss en gang rundt, så er navnet borte.. vekk! Akkurat som om vi ikke skulle ha hørt navnet, men det husker vi at vi egentlig har! men hva var det igjen? Navneskilt på alle andre enn meg hadde vært kjekt! 😉

I dag fikk jeg et sånt knakande flott tilbud fra Postfoto, så det måtte jeg benytte meg av.. jeg er friskt i gang med å lage et lite fotohefte, men så kommer jeg til det med å logge meg inn… hmmm.. er det ikke samme passord som jeg har alle andre steder også, da? 😯 Jeg prøver friskt, men får melding om at jeg må prøve igjen.. Så prøver jeg igjen, men, det går like dårlig!

Æsj, jeg lar det heller være!! Legger ned fanen, og prøver å glemme det hele! Men så irriterende!

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in foto and tagged , , . Bookmark the permalink.

31 Responses to Ikke husker jeg navn, og sannelig har jeg det sånn med passord også..

 1. avatar Rajo says:

  Uffda Carpe, – ikke lett å bli glemsk. 😆 Nei jeg tuller bare, det er jammen ikke lett å huske alle koder og passord. Jeg har laget meg en bok der jeg skriver opp alle. :-)

  • avatar carpediem says:

   Jeg tror jeg har så fantastisk hukommelse, skjønner du.. men så brenner jeg meg på at disse passordene flakser ut av hukommelsen min som en forskremt spurv…

   Bok, ja.. jeg har noen passordi den boken.. men hvor er nå den, da? 😛

 2. avatar LeylaM says:

  Ahhh, de passordene! Jeg har igrunnen alltid husket passordene mine paa ulike steder, men naa har det blitt en del oppigjennom aarene saa det hender at jeg staar bomfast og maa ydmykt be om nytt passord! 😀

  • avatar carpediem says:

   nettopp, ja.. ennå godt at andre innrømmer det! 😉 Det er en måte å gjøre det på, men når passordet er qprwst2974 liksom, hvordan kan vi greie å huske dem?

 3. avatar jadajada says:

  Carpe….

  jeg har visse systemer for passord på nett..

  på diverse kort har jeg et såkallt kodehuskerkort…. kunne ikke klart meg uten :)

 4. avatar artemisia says:

  Har en bitte liten bok for passord og brukernavn. Blir jo en del av dem etterhvert…Hvem kan vel gå rundt å huske dem alle?

 5. avatar Hilde says:

  Huff de der passordene. De er et evig mas. Der skjønner jeg frustrasjonen din!

  Hver gang jeg starter opp med noe nytt så lager jeg meg et passord som er så åpenlyst og innlysende der og da. Men uheldigvis, ikke like innlysende neste gang jeg skal innpå.
  Kodekort? Jeg hadde vel glemt ut hvordan jeg skulle bruke det også jeg 😉

  • avatar carpediem says:

   ja, nettopp!!! Det er sånn jeg gjør også.. det burde være så åpenlyst hva passordet er, men så er det ikke like åpenlyst neste gang jeg skal logge meg på…..
   Spørre om nytt passord kan ofte ta litt tid å få tak i også.. irriterende…

 6. avatar sjalle says:

  Jeg har passordene mine liggende i et par tekstfiler. Disse skriver med jevne mellomrom ut på papir og stæsher det vekk. En stund brukte jeg virusprogrammets “passordservice” men det eneste jeg oppnådde var å glemme så godt som alt, og det fant jeg ikke ut før det var for sent.

 7. avatar argus37 says:

  Det har litt med hørsel å gjøre også! Gjør et eksperiment: Presenter deg som Hans Gundersen og se hva slags reaksjoner du får. Antagelig ”null” reaksjon i 8 av 10 tilfeller!
  Sånne helt vanlige passord uten den store betydning kan du skrive på et ark og feks. lime under musematta, skrivebordsunderlaget eller omslaget på en tilfeldig bok i bokhylla (innen rekkevidde)
  Personnummer og bank skal man være litt mer forsiktig med.

 8. avatar greenhorn says:

  Jeg gjør det helt enkelt, og har – mener jeg oppdaget columbusegget atter en gang. Så når det spørres etter passord, så skriver jeg selvfølgelig passord, – og vips, så er jeg inne … 😉

 9. ertaberta2 ertaberta2 says:

  jeg hadde en notisbok full av passord og koder,
  men så ble den borte, og huske allt det der i hue, går bare ikke..
  nå bruker jeg å skrive de inn på Word dokument å ha liggende i en liten notat på maskina.
  nå har jeg skrumpet ned til bare noen få koder og passord..
  Bruke det samme på de fleste plassene..
  Ha en riktig fin natt.
  NattaKlemm. :)

  • avatar carpediem says:

   det er så skummelt at jeg ikke orker å tenke på det, at en slik bok skal forsvinne.. Vi har blitt så avhengige av alle disse passordene og kodene i hverdagen vår at jeg blir jo helt hjelpesløs!!

   Heldigvis har jeg kontroll over de fleste av dem! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *