Akkurat nå!

Har jeg gått en kveldstur etter å ha jobbet i dag i hjemmesykepleien.

Første helg på omtrent et år der jeg er “bare” sykepleier. Ansvarlig for mine medarbeidere og min arbeidsliste der vi kjører fra hjem til hjem og gir hjemmeboende hjelpetrengende eldre pleie og omsorg. Et morgenstell der, en frokost ved neste dør, den neste igjen trenger strømper og sko.. Et sårstell, det gjør vi ikke så mye av i helgene men vi gjør det når det trengs.

Det var en varm sommerhelg å jobbe, men det gikk så fint, så! :)

I ettermiddag den enkleste av alle middager; Pizza Grandiosa rett inn i ovnen, delte den i 8 biter, 4 til meg, 4 til deg….

Så – måtte jeg bare UT! Ut i kvelden som blir langsomt kjøligere og friskere.. det gjorde godt! Nye bilder på kameraet, en liten bukett i hånden, og så plutselig; Kantareller! Den andre hånden ble fylt med dem, da var det ikke like lett å fotografere lenger! 😆

Akkurat nå – har jeg det godt – jeg er fornøyd med at jeg er ferdig med arbeidshelg, og at jeg er skikkelig i gang igjen etter ferien! :)

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, foto, glede, helg, helse and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Akkurat nå!

 1. Ikkeno er som å komme seg ut i en kjølig kveld etter en varm dag;)

  Fortsatt god kveld Carpe 😉

 2. avatar Rajo says:

  En utrolig viktig jobb du har Carpe.
  Vi har nok Grandiosa til middag her i huset også, sånn av og til men vet du, jeg har aldri spist et eneste stykke pizza selv!! :-)
  En flott bukett du har. :-)

  • avatar carpediem says:

   har du ikke smakt den selv? Den er absolutt etandes! 😉

   Jeg tenkte egentlig jeg skulle lage et tur-innlegg, men så ble det sånn i stedenfor.. kanskje skal jeg vise deg/dere bildene av blomstene også?

 3. Ha en fin kveld og nyt fridagen i morgen. Husk det fortsatt er sommer selv om en er tilbake på jobb.

 4. avatar Hilde says:

  Det siste bildet her, det er bare nydelig! :)

Leave a Reply