Det skal bli godt å komme seg på jobb i morgen!

For da kan jeg med tenke på noe annet enn det som har fylt hodet mitt denne helgen.

Alt dette grusomme, den store tragedien, alt det fryktelige en mann kunne iscenesette og gjennomføre.. Helgen har vært fylt av forferdelighet, sorg og smerte. Om sterke beretninger fra de som har opplevd drapsmannen og bildene fra Oslo sentrum. Blomsterhavet, gudstjenesten fra Domkirken, sendinger uavbrutt på NRK, TV2, Nyhetskanalen… Nyheter fra CNN og BBC, og regn, regn, regn.. Hva er alternativet til å se, og se.. når kommer neste utvikling i etterforskningen og søkene etter de etterlyste?

Aldri har været symbolisert mer hvordan en hel nasjon har følt det. Tårer.. mange tårer..

I morgen når jeg går på jobb vet jeg hva vi kommer til å snakke om, samtidig er det en jobb å gjøre.. Sakte kommer jeg til å tenke mindre og mindre på tragedien, likevel ..

Denne helgen har endret oss alle, har den ikke? Vi har strukket ut hender for å danne lenke, vi har tent lys.. Vi vil drive ondskap bort med å vise mer kjærlighet til hverandre, ikke sant? Vi skal være med på frivillig arbeid, vi skal være med på å skape et bedre samfunn for oss alle, skal vi ikke?

Jeg skal ihvertfall prøve å gi mitt bidrag til at Norge skal bli et ennå bedre land å bo i.

I morgen skal jeg begynne.
Ja, det er jeg sikker på!

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, helg, tanker and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply