Jeg, royalist?

Nei.. ikke så absolutt, heller ikke tar jeg avstand fra et storslått bryllyp!

Men jeg har vært på jobb i dag, og jeg har ikke sett mer enn 3 minutter på en taus kommunal pc at Katherine gikk inn i kirken..

Men nå sitter jeg og ser på VGTV’s versjon av bryllupet.. Jo, dette må jeg få med meg! Kjolen, pynten i kirken, musikken.. nydelig jente, stolt og  høytidstemt prins, dette liker jeg! :)

Så kan vi etterpå mene så mangt om kongehus, hva det koster og hvilken funksjon de egentlig har i det moderne samfunnet..

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in glede, jobb, tanker and tagged , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Jeg, royalist?

 1. avatar jadajada says:

  Hei der….

  Selvfølgelig har det en funksjon. Hva skulle ellers sladderpressen og alle paparazziene og stjernedesignerne leve av…hvordan skulle de ellers kunne fylle sine digre katedraler.
  Og de ca 10000 akrediterte mediafolk som var til stede for alle å fortelle den samme historien.

  Hva skulle verden gjort uten dem ?

  Men jeg vil heller ha et monarki enn en republikk.
  En konge kan i allefall ikke kjøpe sin tittel.

  I dag stod London for sikkerheten – dronningen betalte selskapet – ble det sagt et sted.

  ha en kongelig aften :)

 2. avatar LeylaM says:

  Jeg så den direktesendte sendinga og jeg syntes det var flott jeg. Begge to ser ut som de trives i hverandres selskap og de ser veldig trygge ut :)

  Kjolen var nydelig, en ting mellom det moderne og det litt gamle og nostalgiske, ikke mye fiksfakserier på den nei. Syntes hun passet den perfekt jeg :)

  Jeg vil heller ha monarki enn republikk. Jeg er ingen kjemperoyalist, men jeg har inget imot dem :)

  Ha en fin fredagskveld carpe :)

  • avatar carpediem says:

   elegant var hun, og da de sto i kirkedøren på vei inn.. de er et vakkert par! :)

   Jo, jeg har fått det med meg jeg også, i reprise!

   Ha en fin fredagskveld du også, Leyla!

 3. avatar Tale says:

  Jeg kjemper hardt med å ikke få det med meg. Jeg nektet å gå inn påmøterommet på jobben hvor tv’n stod på og jeg scroller og scroller for å finne en avisartikkel som handler om noe annet.

  Helt uavhengig av om kongehus er bedre eller verre enn president. Men fordi jeg gir katta i kjoler, hatter og annet fjas.

  Men jeg lykkes ikke videre godt for jeg har fått med meg at hun hadde hvit kjole og at fyren ikke har ring. Kyssa har de visst også gjort. Og formodentlig sagt ja – det siste er dog kun en kvalifisert gjettning.

  • avatar carpediem says:

   da har du prøvd, Tale! 😉 Kanskje skulle du ha tatt deg fri og gått en tur i skogen istedenfor? Den beste måten å ikke få med seg et kongelig bryllup.. men “vi” elsker det, ikke minst paparazziaene som skal mate oss med bilder av alt som skjer!

   • avatar Tale says:

    Skogen var litt vel langt unna for hva jeg syntes det var greit å ta pause på jobben til. Men jeg tok meg en tur ut på verandaen og nøt sola i stedet. Der var det heldigvis bryllupsfritt. I alle fall tror jeg ikke det var det bien bzz’et om..

 4. avatar Tamina says:

  Har kikket litt jeg også. Falt for den sure brudepiken. Jaja, hun var kanskje ikke su akkurat, men det var tydelig at hun ikke likte alt bråket fra folkeskaren der nede under balkongen.
  😉
  Fine var de, og jeg må innrømme jeg syns det er artig å se på.

  • avatar carpediem says:

   det er nok voldsomt å være en liten pike i all den viraken.. det må være tøft nok for Kate å tilpasse seg sin nye rolle i rampelyset, vil jeg tro!

 5. Noen mennesker får leve som konger, mens folket betaler og tror det er viktig å bevare tradisjoner. Når man ser på “demokratiet” vi lever i, viser det seg at politikerne ikke bestemmer noen ting, men kun følger direktiver og pålegg fra EU, FN, NATO og andre udemokratiske organisasjoner.

  Klart vi trenger monarkiet,
  som vi trenger et stort hull i hodet!

  Reality bites!

 6. naturglede naturglede says:

  Jeg tok tid til å se og drømme litt.Synes det var nydelig jeg, som et eventyr. Jeg tok en kokosbolle i anledning dagen :)

 7. avatar livsnyteren says:

  Jeg har jobba og ikke sett. TV’n dura og gikk på et av møterommene, og der satt de fleste. Det passet meg bra for da var det ro rundt meg for jeg var superstressa i dag!
  Bortsett fra det så interesserer det meg veldig lite, og jeg var i grunnen drittlei hele bryllupet lenge før det startet.
  Det blir vel noen glimt på nyhetene nå kl 21 enten man vil eller ikke. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *