Hva ville du brukt resten av livet ditt på hvis du hadde fått en alvorlig diagnose? (carpe50)

Jeg har møtt mange syke mennesker i livet mitt som sykepleier.
Jeg fortalte i sist innlegg om de med kroniske sykdommer,
som greier seg så bra, og som er hverdagsheltene mine..
Igjen er det andre som har vært friske det meste av livet,
men som når de får en alvorlig diagnose kanskje får
vite at de bare har noen år,
ja, kanskje bare måneder igen å leve..
En kreftsykdom
en muskel- eller nervesykdom..
Tenk deg at du får et sånt budskap;
Du har fått diagnosen;
Du har bare et år elle to igjen..
Du kan fremdeles gå, spise, nyte livet
de dagene du har igjen…
Hva ville du velge
å bruke resten
av dagene dine på?

Ratix.no Rating

 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

77 Responses to Hva ville du brukt resten av livet ditt på hvis du hadde fått en alvorlig diagnose? (carpe50)

 1. avatar rheuma says:

  Aner ikke hvordan jeg ville reagert, men jeg burde RYDDA OG KASTA OG SORTERT! Så mine etterkommere slapp å gjøre det.

 2. avatar Catalyzator says:

  Min første tanke er: Avslutte livet umiddelbart!

  Mitt liv er såvidt innskrenket og innholdsløst fra før at å da vite at uansett så blir det bare å fortsette stigen nedover å bli borte om kort tid så tror jeg neppe jeg hadde orket mer rett å slett…. Den eneste trøsten jeg har nå er jo at jeg muligens iallfall har et håp der fremme…. om hjelp til å bedre livssituasjonen eller iallfall å kunne oppleve mye via internett osv… men om jeg fikk en “dødlig” kortidsdiagnose så var det jo ikke noe mer å kjempe for….

 3. avatar JaSol_Spania says:

  Jeg ville ha invitert ungene med familier hit oftere, på min kostnad. Det ville jo ikke vært noen grunn til å spare…

 4. avatar Argy-b says:

  Jeg ville nok fortsatt med det jeg gjør nå.. trives godt, men ville sørget for å ta ekstra godt vare på venner og familie den siste tiden.
  Ha en god kveld!

  -Argy

 5. avatar Jenny says:

  Tenker jeg ville vært mer sammen med familien, kanskje reist litt, men først og fremst, fortalt flere det glade evangelie om Jesus

 6. avatar mimmi534 says:

  Jeg er og blir en livsnyter,hadde fortsetta med tror jeg.
  Sørga for å ha nok smertestillende,valium,vin,g od mat……

 7. avatar Mirabai says:

  Kan jo ikke vite, men jeg ville levd som aldri før. Jeg ville nytt hver eneste dag, liggi i grasset og nytt brisen over kroppen. Jeg ville koset meg max sammen med verdens skjønneste datter og grått meg i søvn hver kveld over at jeg måtte dø fra henne, elsket min mann og grått for at jeg skulle dø vekk fra ham også. Nei, dette ble ikke noe hyggelig. Det er best å nyte livet når man kan. Heldigvis gjør jeg det, så mye som jeg kan.

 8. avatar Min verden says:

  Jeg ville ha lagt meg en plan for alt det som jeg ville ha opplevd. Reist masse. Brukt tid på de som jeg er glad i, og lagt et minne til hver enkelt som betyr noe for meg. Enten i form av brev, bilder, dikt, musikk osv…noe personlig noe.

  Og så ville jeg ha gjort litt farlige ting, da jeg ikke ville ha hatt noe å tape;)

 9. avatar Calevi says:

  Jeg ville brukt tiden på å skape minner. Minner som mine barn kan ta med seg, minner som kan fortelle dem hvor høyt jeg elsker dem. Alt i fra bollebaking, kinobesøk og svømmebasseng til kosekvelder med samtale om hva de betyr for meg og om alt det gode jeg ønsker at de skal oppleve i livet. Jeg ville laget små lapper til dem som de ville finne på utenkelige steder i årevis fremover. Jeg ville tatt masse bilder av oss sammen. Jeg ville synge nattasangen deres inn på bånd. Jeg ville filmet oss – og jeg ville fortalt dem på filmen hvor glad jeg er i dem og hvor stolt jeg er over å være mammaen deres. Men hvorfor skal man egentlig vente til diagnosen rammer før man gjør slike ting? De aller fleste av oss (meg selv inkludert) bør bli flinkere til å gripe øyeblikket, til å levet her og nå.
  Klem!

 10. avatar carpe50 says:

  .. jeg ser dette interesserer ..

  men akkurat nå skal jeg hente minstemann på toget, kommer innom før midnatt og leser; da skal jeg fortelle dere hvilke tanker jeg har gjort meg om jeg hadde fått en sånn beskjed… Huff, Mirabai, du må ikke gråte så mye! *klemmerpådeg*!

 11. avatar Trond-D says:

  Vel, la meg si det sånn.
  Man lever til man dør.
  Akkurat det gjør jo en allikevel om man har diagnose eller ikke. Hvem vet om et liv etter døden er like flott som fantasien tilsier det.
  Om jeg ville ha fått en slik diagnose så ville jeg levd livet like bra og dårlig som før.

 12. avatar carpe50 says:

  hehe.. det ble en morsom tanke! Ja.. det skal jeg også, før jeg blir for dårlig.. RYDDE!!!

  Så; et testament, så ungene trenger å krangle om de få tingene jeg eier……

  Etter det ville jeg satt opp en prioriteringsliste. Jeg er sikker på at barna mine kommer høyt opp. Jeg ville bruke mye tid sammen med dem, hvis de har TID, da.. de begynner jo å bli så opptatte i egne liv!

 13. avatar carpe50 says:

  neimen Cata, da.. er det så fælt det livet du har??

  Du virker så positiv på mange måter slik du beskriver livet ditt..

  Men du; er det ikke noe håp om at du kan bli bedre, da? At det kan komme dager der du orker og greier mer?

 14. Jeg ville gjort mitt for å glede andre=)
  Jeg vil gjerne huskes som humørfylt og blid=)
  Også kanksje jeg hadde ryddet litt, men jeg tror nok de etterlatte ville ledd av mitt herlige organiseringssystem:P

 15. avatar carpe50 says:

  å se barn og barnebarn, og ha hygge med dem, jeg kjenner også det; kontakten med dem er aller-aller viktigst! Gode opplevelser med dem, og de gode samtalene som jeg har planlagt leeenge at jeg skal ha med dem.. kanskje på tide å snakke med dem?

 16. avatar carpe50 says:

  ja, nettopp! familie og venner.. de er de som faller inn i hodet mitt også.. umistelige og viktige er de!

 17. avatar carpe50 says:

  for deg er også de du er glad i viktig. :)

 18. avatar carpe50 says:

  😉 det er absolutt viktig! Om ikke alt.. vet om hvor viktig barba MINE er for MEG.. men det er jo bare for MEG jeg kan uttale meg om det!

 19. avatar carpe50 says:

  jeg leser helst den siste setningen din, ikke om alle tårene…

  Ja, la oss leve sterkt og intenst, som om disse dagene er de siste!

  Egentlig burde vi også rydde opp i dag, eller senest i morgen, for hvem vet når en ulykke kan ramme oss og noen må rydde opp etter oss??

 20. avatar carpe50 says:

  hehe.. hva skulle de farlige tingene vært? Rating og hoppe i fallskjerm? Huttetu, vet ikke om JEG tør det!
  Men ser det galgenhumoristiske i det; NÅ, eller så er det også for sent!! 😛

 21. avatar carpe50 says:

  ja, nemlig! Det er jo det jeg vil at vi skal tenke på; hvorfor vente til det nesten er for sent? Skulle vi ikke begynne i morgen?

 22. avatar carpe50 says:

  så du lever akkurat slik du ville ha gjort? Imponerende!

 23. avatar carpe50 says:

  hvorfor “uff”?

 24. avatar carpe50 says:

  hehe.. fortell mer om det systemet ditt, da..? 😉

 25. avatar _Snublefot_ says:

  En ting er jeg Snublende sikker på. Jeg ville IKKE ha brukt mine siste dager på å rydde!!! Hadde jeg ikke greid det innen den beskjeden, fikk det være det samme. Ville gjort alt jeg kunne, av alt jeg ikke rekker ellers – av ting som gir meg glede og gjort de sammen med gode venner og familien. Også ville jeg nok prøvd å få sagt alt det usagte… det vi tenker det alltid finnes en tid til – senere.

 26. #13,5 det er i grunnen veldig enkelt, og boksbasert…
  Det kjedelige er i røde bokser, det som ingen trenger å se er i svarte bokser, i de grønne ligger diverse som jeg aldri ser på og i de blå er alt jeg har tenkt å rydde i en dag…
  Derfor ligger regninger som er betalt sammen med pensum og lekser, medisiner sammen med sysaker og bøker sammen med halvferdige strikkeprosjekter…

 27. avatar hipors says:

  Jeg aner virkelig ikke hva jeg ville gjort.. hadde sikkert brukt noe tid på å rydde opp etter meg, brukt videokameraet flittig, tatt masse bilder og sagt alt jeg ikke har sagt til familie og venner.. hvor mye de betyr for meg… ellers aner jeg ikke..

 28. avatar Ann Helen says:

  var ute med Leo i dAG OG KJENTE på at det er greit med vondt men at vi lever.. trasker i gjørma.. og fuglene prater..
  sorry.. men plutslig var livet greiet, wetter at jeg egentlig ville gjøre wslutt på alt..

 29. avatar carpe50 says:

  det er jo litt galt å rydde hvis man ikke har så mange dager, enig med deg i det, men tenk for FLAUT det er at andre finner de sære tingene jeg samler på! *fnis*!
  Å si det usagte.. kanskje det burde være utfordringen vår i det daglige? At vi skulle ha sagt det til dem, at de betyr så mye for oss, feks?

 30. avatar carpe50 says:

  hoho – jeg har lyst til å “kjøpe” systemet ditt! :) Alle mine er gråbrune, og jeg må åpne dem hver gang.. bortsett fra de jeg har skrevet med sort tusj på, da.. har noen kasser jeg ikke har åpnet siden jeg flyttet for 5 år siden.. kanskje jeg ikke trenger det? Men skummelt likevel å kvitte seg med!!

 31. Ikke VGB ihvertfall…..

 32. avatar carpe50 says:

  ja.. slike tanker har jeg også, det å være nær familie og venner, gjøre det jeg synes gir meg noe.. nærhet tiøl natur og opplevelser på mine betingelser.. ingen skal presse meg til å gjøre noe negativt!!

 33. avatar carpe50 says:

  Ann Helen?

  Er det så ille akkurat nå?
  Huff da.. skulle så gjerne ha senset det før, kunnet gjøre noe?
  Men det har snudd nå, da? Sender masse gode tanker din vei! Og så kommer det en klem samme veien!

 34. avatar carpe50 says:

  ingen har hittil sagt det heller, at de skal sitte her..

  Huff nei, da blr vel LIVET viktigst, ikke blogg og internett!!?

 35. avatar Breiflabben says:

  Livet er i utgangspunktet for kort til å sløse bort på dårlig vin.

  Hadde nok blitt enda flinkere til å sette pris på venner og gode måltider.

  Hadde jeg vært i stand til det så hadde jeg krysset Sahara i Landrover sammen med min yngste datter eller kanskje begge døtrene hvis de ville.

  Og så tror jeg en pilgrimstur på Caminoen ville stått høyt i kurs.

  Men det er jo alt hypotetisk.

 36. avatar btidag says:

  Crpe…

  det klassiske spørsmålet…..
  things to do before you die….

  jeg ville fortatt to reiser –

  en gondoltur under Sukkenes bro
  og en klatretur på pyramidene

  resten hadde vært av mer praktisk art

  tror jeg…..

 37. avatar Dr-Rekyl says:

  Levd akkurat som NÅ.

  Kristne trenger ikke forandre sine hverdagsliv, for de har alt. Vi lever som den siste dag uansett.

  Doc

 38. avatar Geir Olsen says:

  Jeg vet hva jeg ville gjort…jeg ville gått dørstokkmila…

 39. avatar carpe50 says:

  venner..
  måltider..
  god vin..

  det er vel livskvalitet!!
  Så familie, barn, avkom.. ha dem nær, oppleve noe med dem.. du fanger opp mye av det viktige for meg også i disse setningene dine! :)

 40. avatar MT says:

  Har “rydda”i livet mitt og funne att store delar av meg sjølv,-veit kva som er viktigast for meg i livet her og no.

  Å fortelle mine kva dei betyr for meg,at eg er glad i dei og ødsle med klemmar når vi treffest,-det gjer eg no ,og det ville eg ha intensivert om eg hadde kort tid att.

  Eg er heldigvis ingen samlar,så det ville vere greit å rydde etter meg.
  Då ville borna mine funne dagbøkene mine:)
  I dei har eg skrive at dei gjerne må lese:)
  Der vil dei finne kvardagslege hendingar,små og store gleder og sorger,gode ord om seg sjølve og oppdage nye sider av kven mora deira også var.
  Kjenner at eg smiler langt inni meg 😉

  Så ville eg brukt siste tida ilag med mine i gråt og latter,varmt,sterkt og godt.
  No sit vemodet i ryggmargen min.

  Finfint innlegg Carpe,-ettertanke er ikkje dumt.
  God ettermiddag/kveld vidare :)

 41. avatar carpe50 says:

  hei bt.. nå er du snart oppdatert i bloggen min! 😉

  vi må jo stille dette spørsmålet en gang i blandt, bevisstgjøre hverandre på hva som er viktig for oss.. vi er så opptatt av detaljer og alt som er galt.. når vi tenker oss om er vi rike på mye, og det er så mye vi egentlig er takknemlige for, hva?
  Så får vi tenke på hva vi bruker hver dag på, kanskje vi skulle gjøre noe av det vi mener er så viktig, i kveld, eller i morgen?

  For hvem vet hvor mange dager som er oss unt?

 42. avatar carpe50 says:

  frelsen er her, nå.. paradis i morgen.. hvem vet når Dommedag er og Jesus kommer og henter deg?.. jeg kjenner tanken..

  men greier du det virkelig? ikke utsette noe, ikke tenke at det skal du gjøre en annen gang.. ta den praten, gjøre det og det?

 43. avatar carpe50 says:

  ah.. såpass!! 😉

 44. avatar carpe50 says:

  så langt du har kommet, MT! :)

  Så du har ikke samlet deg i hauger og lass, du, altså?

  Så fint å lese om tankene du har om barna dine, og om kommunikasjonen mellom dere, om kjærtegn.. ja, jeg er enig med deg om at dette er det viktigste!

  Tusen takk for en fyldig og god kommentar! :)

 45. avatar btidag says:

  #20

  glemte – jeg må en tur til Alderney !!

  jeg la ut femti av mine hverdagsgleder..
  og jeg kan finne flere…..

  den gamle frasen om “lev i dag” tar jeg ikke fram – men det å utnytte hverdagen bedre – det vil jeg gjerne…..

 46. avatar perzmo says:

  Det første jeg ville gjøre er å skrive ett personlig brev til hver av jentene mine. Ett brev som de kunne ta fram når savnet etter mamma ble for stort og de trengte noen trøstende ord.

  Så ville jeg ha ryddet i skrotet mitt ja.

  Uvisst hva jeg ville gjort ellers.

 47. avatar trufle says:

  tatt med familie og venner til et varmere strøk, og sittet i en strandsol og spist pistasj is og nytet livet og de menneskene rundt meg:)

 48. avatar Perleloftet says:

  Jeg ville ha brukt min sidst tid sammen med min familie, tat og reist rundt og tat ordentlig farvel, og resten av tide hadde jeg nydt med min kjære hjemme dem som jeg elsker mest i hele livet mitt…

 49. avatar carpe50 says:

  Alderney? Hva er det der??

  Jeg har tenkt på det, at jeg skal sette opp en ønskeliste over hva jeg vil se og gjøre før jeg dør.. og så skal jeg begynne snart…

  Burde jeg sette opp Alderney på lista mi??

 50. avatar carpe50 says:

  jommen skal jeg begynne på disse brevene snart.. tror det kan være smart å jobbe med?

  .. så du skal rydde du også? 😉

 51. avatar carpe50 says:

  .. en sydentur, ja..:)

  skal du tilbringe resten av tiden der nede med Pistasjen??

 52. avatar carpe50 says:

  hmmm.. ja.. familien er viktig for alle som har familie, tror jeg! :)

 53. avatar btidag says:

  “24b

  Alderney er en liten øy i den engelse kanal……

 54. avatar carpe50 says:

  en del av Guernsey/ Jersey?

  jeg fant noen aldeles herlige bilder på nettet… :)

 55. avatar bentih says:

  Et hypotetisk spørsmål som er vanskelig å svare på. Det første som faller meg inn, er tanken på å reise. Gjerne til nye steder, men også til steder jeg har vært, som har gjort stort inntrykk. Steder hvor man blir bekymringsløs. Så langt det lar seg gjøre, vil jeg ha med meg de som betyr mest, folk som får meg til å smile og le. Forutsetningen er jo selvfølgelig at det er fysisk mulig å gjennomføre dette.

 56. avatar christian says:

  Selge unna alt( hm, det var ikke mye ), kjøre verden rundt på motorsykkel.

  Så dø for egen pistol mens jeg selv kunne det, ikke dø i en seng med store smerter.

 57. avatar carpe50 says:

  enig i det, at det her bare blir en tanke.. en idé.. men hvis vi aldri tenker sånn blir vi vel gående ganske bevisstløse og tror at vi har et laaangt liv for an oss der vi kan få tid til å kaste bort tiden..
  Jeg tenker også å reise, tenker å sette opp en liste.. kanskje prioritert?
  Jeg sier i forutsetningene at vi beholder armer og ben… :)

 58. avatar carpe50 says:

  ha! Tenker det er mer enn du husket akkurat da! Du skal ikke selge unna motorsykkelen, altså??

  Brutalt med den pistolen.. har du tenkt på de som finner deg?

 59. avatar bentih says:

  #29,5 carpe

  Sant nok, det er greit å leve livet nå. Reise skal jeg uansett gjøre mer av, det finnes altfor mange steder man aldri får sett. Mine siste dager skal tilbringes på Ilha do Mel, en liten øy utenfor kysten av Brasil (sør). Ingen biler, lite folk, bare hav, strender, lokal musikk og litt jungel. Harmoni!

  En prioritert liste høres bra ut. “Problemet” for min del er bare det at listen endres ofte, ettersom jeg finner nye favorittsteder. Luksusproblem :)

  Hehe, jeg tenkte like mye på det indre fysiske, på alle nivåer. Så man har glede av det man gjør :)

 60. avatar christian says:

  Det har jeg faktisk, best å dekke gulvet med plast, og overlate det hele til myndighetene å finne levningene.

 61. avatar carpe50 says:

  wooow.. tok et søk, det er DEN drømmestranden der, jo! Har du vært der? Der kan jeg tåle og dø også, hvis jeg kan ha de jeg er glad i rundt meg.. tror jeg setter det aller høyest! Jeg får i tilfelle ta turen først, o dø hjemme…..
  Jeg ser problemet med at listen kommer til å endres underveis, men med pc er det ikke vanskelig å endre på DEN, da! 😉
  Enig i at det er viktig å være til stede i det jeg gjør, og at det blir hundre prosent.. skal ikke på slike hesblesende turer der jeg sitter etterpå hjemme og ser på bilder og lurer på hvor det var…

 62. avatar _Snublefot_ says:

  #15,5

  Kan man egentlig bli flau når man er dø…??
  Tror ikke det! Og uansett, ville jeg heller tenke at de fikk lære en annen del av meg å kjenne – de som ryddet…
  De usagte ord – jobbes det med – til daglig…

  Snubleklem

 63. avatar carpe50 says:

  myndighetene..? det er jo stort sett familie som leter.. huff, jeg har hørt så fæle historier, det er ikke noe særlig hyggelig å se en som har skutt seg!

 64. avatar carpe50 says:

  neii, det er vel vanskelig, det?
  det er mest tankene FØR jeg dør, over hva som ligger der ugjort.. kanskje jeg egentlig bør begynne akkurat NÅ??

  de usagte ord, ja.. de er utfordringen!

  Carpeklem til deg!

 65. avatar Dr-Rekyl says:

  Vi greier det ikke av oss selv. Vi som er kristne tar alltid farvel om kvelden med bønn, takk og Fader Vår. Og har jeg gjort noe urett ber jeg kona eller barna (eller alle) om Syndenes forlatelse og får renset opp i alt som er til hinder for å tru. Nå er vi ikke av det liberale slaget, men tvert imot – svært konservative. Og holder Ord for å være Ord ennå i dag.

  Bare se på Ålesund ulykken. De hadde nok ikke ventet å få et fjell over seg neste morgen.

  Det er godt å gå til nattens hvile å vite at om det skulle gå galt, så går en til Himmerik med fred.

  Ved stadfestelse at vi er kristne, har vi absolutt ingenting å frykte på denne jord. Men selvsagt er det menneskelig å frykte sykdom og smerter. Det gjorde Jesus også. Han led som et menneske, selv om han er og var guddommelig.

  Det er verre med ikke-troende som går til døden uten kamp i sin hverdag, og ikke har lidt her nede på jorden for Jesus skyld. Ta ditt kors og gå sier Gud.

  Det er nok lett å glemme det åndelige i en travel hverdag. Selvsagt er det lett. For det er lite som minner på det guddommelige når Kirken selv har tatt inn vranglære – hvem ellers skal lære folket enn de? Å være sjelesørger er en svært alvorlig oppgave. Disiplene ville ikke være det, dagens prester vil det. Det er forskjell på rett og gal lære. Ingen vil bli sjelesørger om en er på rett våkested og ingen vil bli lærer i kristendommen heller. Så farlig er det, at en kan lede hele forsamlinger i fortapelse om en tar feil i sin munn..

  Jeg som har vært i helsesektoren siden 1995 og har vært terminalpleier i flere år har sett hvilke smerter det ligger bak et dødsleie. Har sett alle slags mennesker ligge for døden. Når et levende kristent menneske dør, har de mindre smerter enn ikke-troende. Jeg tror følgende at kristne har fred i sinnet og derfor lindrer bortgangens smerter.. ikke fordi kristne er bedre mennesker, men fordi kristne har fred i sinnet. Ikke-troende har en viss frykt ved sitt dødsleie og kaver mer.. det er iallefall min erfaring. Prater ikke for alles erfaringer, men det min erfaring.

  Derfor har ikke kristne, i rett forstand, noenting å frykte.

  Doc

 66. avatar scorpio says:

  Ville brukt tiden sammen med de som står meg nærest.:)

 67. avatar carpe50 says:

  Hei doc.. jeg er faktisk krsten jeg også, og jeg ber når det trengs.. ikke alltid hver kveld, men takk for påminnelsen! Det er en god vane å avslutte hver dag som om det er den sste, for som du sier; hvem vet når den er??

  (tror denne kommentaren er kåret til lengste på bloggen min.. :) )

  Jeg har sett det samme ved dødsleiet, mange kristne har det bedre de siste timene, men igjen… ikke alle! Noen av de verste dødsleiene har jeg faktisk sett hos den mest fanatiske kristne.. men det kan jo ha med noe annet å gjøre!

 68. avatar carpe50 says:

  du også, ja.. :) de er viktige for oss!

 69. avatar Dr-Rekyl says:

  Tror det har noe å gjøre med at de ikke har fred i seg, at det er derfor de har slik frykt disse fanatikerne. Jeg er nok betraktet som fanatisk av andre, men det er fordi jeg har en åpen munn. Vi er konservative og lever slik også. Det betyr sletts ikke at vi er noe bedre mennesker, bare heldigere som får lov å leve på en slik måte at troen ikke kommer til skade ved å leke med diverse “ild”.. BRENT BARN osv.. ordtaket.

  Lengste kommentar? Å jeg som trodde kommentaren var kort.. hæ hæ!

  Doc

 70. avatar Millan76 says:

  Jeg ville tilbragt kvalitetstid med mine kjære. Altså sluttet jobben på dagen. Ryddet og organisert tingene mine, så min bortgang ikke ville medført så mye papirmøll. Også ville jeg planlagt min egen begravelse.

 71. avatar ola says:

  Det første – ikke det siste – jeg hadde gjort var å sette meg ned og skrevet ned det jeg virkelig mener om mange her på VGB .. hehe

 72. avatar carpe50 says:

  så du kan BÅDE prate OG skrive.. ? mange her inne kan enten det ene eller det andre.. 😛

  Vi er vel bedre enn hverandre, noen, vel? Noen TROR det kanskje, men … vi vet jo bedre!

 73. avatar carpe50 says:

  hvorfor BLIR det så mye papirer etter oss??

  Hvem snakket om det papirløse samfunnet? Merker du noe til det i DIN jobb, Millan???

 74. avatar carpe50 says:

  å? Så du mener så mye om så mange..? 😉

  Hadde vært spennende, da.. hvis du så hadde blitt moderert og utestengt så hadde det ikke vært så farlig.. siden man hadde ligget under torven.. 😉

 75. avatar Mirabai says:

  Jeg ville nok grått mye over at min skjønneste vakreste skulle miste mammaen sin ja.

  Men det beste er å leve som man vil og ikke vite når man skal dø. Derfor ville jeg aldri ønsket å vite det om noen kunne spå meg, når jeg skulle dø. Man skal ikke vite det syns jeg.

 76. avatar birdyflyhigh says:

  Har skrevet ned hvem som skal ha hva .. men ville nok gitt faen i å rydde. Brukt tiden på ungene – og gjort di ting jeg aldri har gjort av mangel på økonomi , mot eller tid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *