Et minnedypp i fuglebilder

I forbindelse med mitt innlegg om hvordan fugler greier å fly, ble jeg invitert til fugleforum.no. Nysgjerrig som jeg er har jeg stupt inn i forumet og har gjort en del tabber der..

Men, det har ført til at jeg har begynt å lete etter fuglebildene mine, og hvilke som er gode nok til å bli presentert der. Jeg fant selvfølgelig igjen turen min til Østensjøvann i 2009 da jeg møtte Inger Johanne som også blogget på VGB.

Inger Johanne, Riskymor og jeg gikk en hyggelig tur rundt en del av vannet og tok hundreogørten bilder av fuglene over vannet den lørdagen…

På Facebook har Riskymor begynt å tenke på å besøke Østensjøvannet igjen, og jeg er fristet til å gjenta suksessen jeg også!

Det ble nærbilder og bilder at fugler i det fjerne.. men jeg ble fascinert av denne her som tydeligvis syntes det var viktigere med den brødbiten enn å komme seg vekk fra meg!

Lysspill i fuglefjær… jo, fugl er nok en dille!

Da tasser både fuglen og jeg ut av blogginnlegget.. Håper du også likte gjensynet med disse bildene! :)

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in carpe diem, foto, glede, minner, tur and tagged . Bookmark the permalink.

12 Responses to Et minnedypp i fuglebilder

 1. avatar Krokoline says:

  :-) Jeg hadde så sansen for det siste bildet. Fugleføtter…. Jeg liker bare godt bilder fra uvanlige vinkler, det er noe eget ved dem :-)

 2. avatar LeylaM says:

  Fiiiine bilder :)

 3. avatar jadajada says:

  hei :)

  jeg har sett på FB at det var en viss interesse for Østensjøv igjen ja :)

  • avatar carpediem says:

   det kan nok bli en tur dit igjen, ja.. :) Venter på en god værmelding så får vi se om det kan bli nye 350 bilder eller så…

 4. Effjusikay Effjusikay says:

  Tror ikke jeg har sett disse før, men så er jo hukommelsen min verre enn et brød sitt også, da 😀
  Nydelige… vedder på at du har mange flere som du ikke tror er gode nok til å legge ut her, men de ER det, for tenk så det atte!

  • avatar carpediem says:

   Så hyggelig at du liker bildene mine.. da kan jeg kanskje våge å legge ut ennå flere av bildefilene fra den gang! 😛 Jeg må bare være forsiktig så jeg ikke fyller på Sjalles bloggportal!!

 5. avatar sirenia says:

  Det gjorde jeg carpe, fugler er fascinerende :) Det er mange av dem her om dagen og mest spennede er ærfuglenes dans i sundet. Hannene slår med fjærene, brisker seg for damene, det er sikkert slik de leser hvem de vil ha seg med.
  Om jeg får råd engang, skal jeg investere i speilrefleks med skikkelig zoom, og et skikkelig teleskop for å studere fuglene nærmere. Det er en fryd.

  • avatar carpediem says:

   det er veldig gøy med speilreflekskamera, men jeg har ikke skikkelig zoom, egentlig.. så da får det stå til, for stort sett vil det alltid kreves en beskjæring!

 6. Lisens Lisens says:

  Nydelige bilder og du fugler er SPENNENDE ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *