Sikringstilskuddet mitt!

I forbindelse med flytting av blogg som nå har skjedd i minst tre etapper, har jeg begynt å slette innlegg.. Men et innlegg vil jeg ta med meg hit, for jeg rett og slett ser på dette som veldig viktig!

Jeg har i alle år slitt med å følge opp alle råd jeg har fått om kosthold og å leve sunt.. vi har vel alle hørt det;

1. vi skal være aktive, ut på tur helst 5 ganger/ minst 3 ganger i uken,

2. stump røyken! (Det har jeg heldigvis sluppet lett unna siden jeg aldri har startet..) Jo fortere jo bedre gevinst vil du få av røykeslutten.

3. Kostforandring. Spis frukt og grønnsaker. Ikke 3 om dagen som de flinkeste av oss spiser, men minst 5! Doble inntaket av frukten og grønnsakene du spiser i dag, da er du et lite stykke på vei! Greier du å spise så mye frukt at vi greier å forandre statistikken? DA er du et stykke på vei! Amerikanerne sier nå at vi bør spise 7-14 frukter og grønnsaker pr dag. Hvem greier det, da?? Ikke jeg!
Det sies at det eneste som er sikkert, er at frukt og grønnsaker er helsebringende. Frukt og grønnsaker reduserer “avgassene” som lagrer seg i kroppen/blodårene. Eller som proffene kaller det; de frie radikalene må ut av kroppen vår, og de får vi best ut ved å få i oss nok antioksidanter. Uten at vi får i oss nok, vil kolesterol pluss frie radikaler føre til tette åreganger.

Jeg har valgt Juice Plus+ som er et kostholdstilskudd som jeg kjøper som et abonnement. 2 røde og 2 grønne kapsler tar jeg daglig. Da sikrer jeg meg med 17 forskjellige grønnsaker og frukter. I tillegg tar jeg Omega 3, for jeg får ikke i meg nok D-vitaminer. Jeg greier ikke å få i meg den anbefalte mengden fet fisk i uken.

På denne måten gir meg selv et bedre utgangspunkt for å komme meg gjennom høst og vinter med kalde føtter og en stadig flom av virus- og bakterie-angrep.. Jeg er mindre forkjølet, har ikke øyeinfeksjoner lengre, og jeg er mindre fraværende fra jobb. Merker jeg at en forkjølelse er i gang, dobler jeg inntaket av Juice plus+ og forkjølelsen får ihvertfall ikke det taket på kroppen min som det gjorde før. Nå har jeg gått på dette kostholdstilskuddet i et år og jeg har ikke tenkt å slutte!

https://www.juiceplus.no/nsa/content/Home.soa?site=ah11177

1
 
 
 
 
avatar

About carpediem

Jeg er en kvinne i et lykkelig forhold, mor til tre, mormor til tre.. :) Sykepleier, hobbyfotograf og livsnyter!
This entry was posted in kosthold and tagged . Bookmark the permalink.

13 Responses to Sikringstilskuddet mitt!

 1. Det bildet er jo så innbydende så kan alene burde få oss til å spise mere frukt og grønt……….

  • avatar carpediem says:

   Jeg synes bildet har tapt seg på at jeg har vist det fram så mange ganger, så jeg burde lage et nytt.. men det er bra, da! :) Spis i vei!

 2. avatar carpediem says:

  Nå har jeg gått på Juice plus+ i snart et og et halvt år, og jeg har fremdeles ikke vært forkjølet eller hatt andre infeksjoner.
  I tillegg har legen min redusert blodtrykksmedisinene som jeg har stått på over 12 år..
  Denne uken og de neste tre ukene skal jeg være uten blodtrykksmedisiner og så skal jeg ta en kontroll om en måned. Det er jeg spent på! Kan Juice Plus ha virket positivt på blodtrykket mitt? Det kan virke sånn!

 3. avatar LeylaM says:

  Og her sitter jeg og spiser hjemmelaget pizza…herlig :)

  Flott at Juice plus+ hjelper carpe, ingenting som er bedre enn det, og frukt og grønnsaker er viktig, like viktig er det å kunne kose seg med maten :)

  Ha en fin fredag :)

  • avatar carpediem says:

   hjemmelaget pizza med gode råvarer på toppen.. det må da være veldig sunt? :)
   Vi skal kose oss med mat og spise så mye frukt og grønt vi har lyst på og får til, så tar jeg kapslene i tillegg, da har jeg skaffet for sikringen av alt det jeg trenger, i tillegg! Det er en god løsning for meg. Og når jeg har funnet en så god løsning må jeg bare fortelle det bort til andre også.
   Fredag, ja.. :) Det er herlig!!

 4. avatar Ture Bomann says:

  Omega 3-fettsyror passar best att smörja sykkekjeder med.

  Att leva i nuet och sanningen, är inte en säcker väg till ett långt liv, men er är den bästa medicin att få ett lyckligt et..

  • avatar carpediem says:

   sykkelkjeder og mine vonde ledd, det er bare helt supert!

   Tror du vi kan bruke Omega 2 til frosne bildørlåser også? Aldri noe mer irriterende enn akkurat det en tidlig mørk vintermorgen..

 5. avatar ilmy says:

  Hm, kanskje noe å prøve for meg?
  Må gå litt i tenkeboksen på denne:)

  Ha en kjempefin helg, carpe!!

  • avatar carpediem says:

   Det tror jeg du skal tenke på, Ilmy! For infeksjoner er for meg omtrent en saga blott og jeg vet jo at du har strevet en del med lungebetennelser, ikke sant? Skal du prøve i en periode, og se om det kan hjelpe?

 6. avatar sjalle says:

  Jeg er så heldig å ha en Rema butikk rett nedi gaten, og der har de vunnet utmerkelser for sin gedigne avdeling for frukt og grønt. Meny inni sentrum med sine dobbelt så høye priser har ingen bønn mot det utvalget den duden har. Så her spises det mye slikt, men så røykes det også. Ikke bra. Må slutte med det, i morgen :)

  • avatar carpediem says:

   Så heldig du er, Sjalle! Greier du å spise minst fem om dagen er du et stykke på vei! :) Greier du del to også, da er jeg imponert! Er det i morgen det skal skje? 😉

 7. avatar livsnyteren says:

  Ja, nå er det vel ca et år siden jeg begynte med Juice+ ,(takket være deg), og har jeg hatt en snev av forkjølelse har det vært over i løpet av en dag.
  Det mest positive for meg har vært at jeg har kuttet ned på medisiner for blodtrykket. :) :)

  • avatar carpediem says:

   Jeg tror knapt mine egne øyne, for det du skriver er jo akkurat det som har skjedd med meg også det siste året; Blodtrykksmedisinene mine er først redusert med en pille, så den ene som var igjen ble redusert til halv styrke, og denne uken er jeg uten blodtrykksmedisiner for første gang på 12 år!!
   Jeg har ikke turt å koble det opp mot JP+, men når du forteller det samme er det jo til å tro på? Jeg har det så mye bedre.. det er bare helt supert!

   Så bra at du er fornøyd! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *